Σελίδες

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Εκείνοι που πιστεύουν στον θεό με ειλικρινή καρδιά θα κερδηθούν σίγουρα από τον θεό!


 Όταν πιστεύεις στον θεό τίποτα δεν σε κλονίζει

γιατί ο θεός σε προστατεύει σε κάθε ώρα και στιγμή!!!   

Με την από κάθε πλευρά πανθομολογούμενη παγκόσμια αβεβαιότητα και την προειδοποίηση τόσων πολλών και διαφορετικής προελεύσεως και προαιρέσεως πηγών για επικείμενο παγκόσμιο χάος, προβληματίζομαι από τους περισσότερους δηλωμένους πιστούς του Χριστού, βλέποντας τους να ανησυχούν υπέρμετρα. Μα ο Χριστός ενανθρωπίστηκε για να βγάλει τον προαιώνιο φόβον του ανθρώπου κι εσύ πας στην προχριστιανικήν εποχήν; Το σκέφτηκες καλά;

Πριν κάποια χρόνια συζητούσαμε με κολλητό μου φίλο, με πίστη σε Χριστό, όταν έστειλε ένα μήνυμα σε γέροντα με διαπιστωμένες ικανότητες. Το μήνυμα αφορούσε την αγωνία του εν όψει ετήσιων ιατρικών εξετάσεων λόγω ιστορικού ας πούμε ογκολογικής φύσεως. Σε λίγα λεπτά έρχεται το απαντητικό μήνυμα :
– Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά! Μπορεί να αργήσουν λίγο οι εξετάσεις αλλά όλα θα είναι τέλεια!
– Μα τι ανησυχείς, αφού όλα θα πάνε καλά, είπα, στην αγωνία της αργοπορίας των εξετάσεων.
Την επομένην ημέρα λύθηκε το μυστήριο. Τηλεφωνά η γραμματέας του ιατρού και λέει :
– Κύριε Π. θα κάνουμε την άλλην εβδομάδα τις εξετάσεις γιατί ο ιατρός εκτάκτως αναχώρησε για συνέδριο. Και τότε ρώτησα :
– Θα πας για τις εξετάσεις;
– Ναι, απαντά, γιατί να μην πάω;
– Αφού ο γέροντας είπε ότι όλα θα είναι τέλεια…
Εντάξει, άνθρωποι είμαστε και κουβαλάμε την ανησυχία της κοσμικής μας ύπαρξης, ώστε να βάλουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων. Αλλά όταν σε εξομολόγηση σου μιλά ο Χριστός και σε παραινεί να σου δώσει την ευλογία Του και συ την αρνείσαι, τότε που πιστεύεις;
«Ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη! ἕως πότε ἔσομαι μεθ᾽ ὑμῶν;…» (Ματθ.17,17)

Λοιπόν που πιστεύεις; Στον Χριστό, που έπλασαν οι διώκτες Του, αυτοί που αρνούνται την Ύπαρξή Του αλλά σε διώκουν για την Πίστη σου σε Αυτόν; Αν φοβούνται τον ανύπαρκτον ουσιαστικά παραδέχονται την Ύπαρξή Του. Αλλά συ γιατί Τον αρνείσαι;
Ο Χριστός φρόντισε και φροντίζει να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα με τις Γραφές, με τους Αγγέλους Του, με τους Αγίους Του, που κάποιους τους ζήσαμε (ή μπορεί και να τους ζούμε), τους μιλήσαμε, φάγαμε και ήπιαμε μαζί και μας τα είπαν χαρτί και καλαμάρι :
– Παιδιά, διορθωθείτε, δεν πάτε καλά, ο Χριστός στέλνει μηνύματα. Αν δεν μετανοήσετε θα γίνουν αυτά κι αυτά….!
– Πότε, γεροντάδες;
– Αυτό μόνον ο Πατήρ το γνωρίζει αλλά σας δίνει άπλετο χρόνο να διορθωθείτε. Μην ξεχειλώνετε τον χρόνο. Κι όταν ο Κύριος μιλά να διορθωθείτε εννοεί για να ζήσετε μια επίγεια ζωή “μέλι-γάλα”, ειδικά σε σχέση με την επίγεια κόλαση που βιώνετε στις μέρες μας.

Λοιπόν συνοπτικά :
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!! (Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ). Αν δεν το πιστεύεις σταμάτα την Κυριακή προσευχή, είναι ανώφελη!
Η προστασία, που μας προσφέρει ο Παντοδύναμος αγγίζει τα όρια του θαύματος και ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ.
Έχοντας αυτήν την πίστη, αν παρά (κοσμικήν) ελπίδα αναχωρήσεις για τα ουράνια ο παράδεισος σε περιμένει. Ο Θεός σαν φιλάνθρωπος δίνει τρομακτικά πολλές ευκαιρίες σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ για να σωθούν και δεν θα πας ούτε από κορωνοϊό ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΝ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες λυπάμαι πολύ.
Αν φύγεις έτσι θα δεις τα γεγονότα από τον εξώστη, πανοραμικά, ποιός στη χάρη σου;

Αλλά αν τα ζήσεις εδώ, θα έχεις την ευκαιρία να λες στην υπόλοιπη ζωή σου ότι πάλεψες στη μεγαλύτερη μάχη επί γης έχοντας σύμμαχον τον προαιώνιον Θεόν. Τι τιμή!
Έχεις λοιπόν δυο δυνατότητες : πιστεύεις τους προδότες πολιτικούς (διαφεντεύοντες ελίτ και παρατρεχάμενους κάθε ιδιότητας), τους δημοσιοκάφρους και δυστυχώς την προδοτική της Πίστης ιεραρχία ή τον Λόγον του Θεού.
«ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·» (Ιωαν.5,39)
Εσύ μελέτησες τις γραφές; ή άφησες τον κάθε Κούλη, Πορδούλη, Σκατούλη, Εισαγγελάτο ή πάπαρδο να σε παραπλανά;
Γνώριζε ότι το “παιχνίδι” είναι χαμένο γι αυτούς, μην ποντάρεις σε χαμένους την ψυχή σου, θα χάσεις…ούτε τον μπάρμπα ή τη νόνα σου να εμπιστεύεσαι αν έρχονται σε αντίθεση με τις Γραφές :
«34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ. 37 Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος» (Ματθ.10,34-38).
Τα πρόβλεψε όλα, πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να τα πει ο Αιώνιος Λόγος του Θεού.

Λοιπόν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;;;
Υπεραγία Θεοτόκε, σκέπε ημάς, ειδικά σήμερα που εορτάζεις (Εισόδια Θεοτόκου).

 

Πηγή