Σελίδες

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση...(ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ)...




ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!!
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ:
"... ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;" (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3) δηλαδή: "...υποκριτές, τα σημάδια στον ουρανό μπορείτε να τα διακρίνετε και τα σημάδια των καιρών δεν μπορείτε να τα καταλάβετε;"
ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΚΗΡΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ).
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ) ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ .
“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν" ΛΟΙΠΟΝ  "καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Κατά Ιωάννην κεφ.8, στ.32)

Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones, παραγωγής 2007, με τίτλο: "ENDGAME (Τέλος παιχνιδιού) - Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση", αλλά και άλλες πηγές.
Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.

Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου,  έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ. Για την ανάγκη αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ακούμε αρκετά συχνά, ακόμη και από έλληνες πολιτικούς, εδώ και μια δεκαετία και πλέον και φυσικά η ανάγκη αυτή είναι προφανές οτι θα επικαλείται πλέον ακόμη περισσότερο λόγω των "τρεχουσών" καταστάσεων.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ επίσημες ομολογίες "υψηλών" προσώπων για την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης:



Πηγή