Σελίδες

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ρωσικο καναλι για Αμερικανικες εκλογες: Οποιος και να κερδίσει τις νομικές μάχες, οι μισοί Αμερικανοί δεν θα τον θεωρουν νόμιμο πρόεδρο...

Και ναι εχουν δικιο οι Ρωσοι...

Και θα βρουν αιτια οι Νεοταξιτες να κατεβουν στους δρομους με τα οπλα.....

Δειτε τι λενε οι Ρωσοι...

Στην Ρωσία, το ειδησεογραφικό κανάλι Rossiya 24, σχολιάζει με ειρωνικά σχόλια την όλη διαδικασία. «Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε όλη αυτή την τρέλα» είπε ένας από τους παρουσιαστές σε ζωντανή μετάδοση. 

Μαζί με έναν συνάδελφό του αστειεύτηκαν για τις υποψίες που ακούστηκαν πως ο Τραμπ είχε υποστήριξη από την Ρωσία για να κερδίσει τις εκλογές και έκαναν λόγο για «προκαταλήψεις κατά του προέδρου Τραμπ», αστειευόμενοι.

«Μερικοί σύντροφοι θα μας ακούσουν και θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι έχουμε ήδη δηλώσει τον Τραμπ νικητή», έλεγε ο ένας μετά τα πρώτα αποτελέσματα, με τον συνάδελφό του να απαντά: «Είναι καθαρά μαθηματικά, τίποτα περισσότερο.»

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν και οι πολιτικοί της χώρας την κατάσταση, αν κρίνει κανείς από το σχόλιο του Βιάσεσλαβ Νικόνοφ, στο Facebook.

«Οποιος και να κερδίσει τις νομικές μάχες, οι μισοί Αμερικανοί δεν θα τον θεωρουν νόμιμο πρόεδρο. Ας προμηθευτούμε μεγάλες ποσότητες από πόπ κορν».




πηγη