Σελίδες

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Βίαζε τη κόρη του και το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου...δεν ήταν Εθνικιστής ! ! !

Αυτη ειναι η δημοκρατια των Κουληδων.....

Αυτους εμπιστευθηκε ο Ελληνικος λαος, αφου εξαπατηθηκε....



Τον περασμένο Σεπτέμβριο  λοιπον, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, κρίθηκε ένοχος ένας  33χρονος πατέρας που βίαζε τη κόρη του από τα πέντε έως τα οχτώ της χρόνια.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 18 έτη κάθειρξης για την κατηγορία του βιασμού, 20 έτη κάθειρξης για την κατηγορία της αποπλάνησης και 20 έτη κάθειρξης για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών. Τα έτη κάθειρξης κατά συγχώνευση ήταν 39.

Το Εφετείο, ωστόσο  του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου  βίου.

Ναι. Καλά διαβάσατε. Του πρότερου έντιμου βίου. Προφανώς δεν ήταν Εθνικιστής. Δεν κινδύνευε από αυτόν η Δημοκρατία. Μόνο τα μωρά.

Για τους πολιτικούς κρατούμενους εθνικιστές,  που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία δεν βρέθηκαν ελαφρυντικά.

Ο πα-τέρας όμως που βίαζε ένα μωρό 5 ετών είχε. Το εφετείο λοιπόν , εφήρμοσε τις τροποποιημένες διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα, τις οποίες ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, διατήρησε η Ν.Δ. αφού έχει αποδείξει πόσο στηρίζει και υποστηρίζει κάθε περιθωριακή και διαταραγμένη ψυχικά μειονότητα. 

Οι διατάξεις λοιπόν του νέου Π.Κ. είναι κατά πολύ ευνοϊκότερες (η κατηγορία για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών δεν αποτελεί πλέον κακούργημα, αλλά πλημμέλημα!!!) και έτσι του επεβλήθη  ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση(!), οκτώ ετών για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και δύο έτη για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών. 

Έτσι, κατά συγχώνευση, του επεβλήθη  συνολική ποινή 13 ετών και βέβαια είναι άγνωστο πόσα θα εκτίσει.

Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται ότι οι θεσμοί έχουν τον προσανατολισμό τους στην Ελλάδα. Έτσι αντί να είναι τυφλή η Δικαιοσύνη, είναι οι λειτουργοί της.

Οι δικαστικοί λειτουργοί και οι νομοθέτες, πειθήνια όργανα του κράτους, δικάζουν και νομοθετούν μόνο για το συμφέρον αυτού του εκτρώματος διακυβέρνησης που ονομάζουν…δημοκρατία.

Αν αυτό είναι δημοκρατία δηλώνω συνειδητά αντιδημοκράτης και υπερήφανος γι’αυτό.


πηγη