Σελίδες

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ρομπα ξεκουμπωτη ! ! ! Δεν υπάρχουν νεκροί στο Νοσοκομείο των Σερρών...Νοσοκόμα ξεσκεπάζει τα ψέματα για τους ανύπαρκτους νεκρούς ! ! !

Αυτο ειναι το Καθεστως των Κουληδων....

Ακόμη μια Νοσοκόμα ξεσκεπάζει τα ψέματα για νεκρούς απο Κορωνοιό Μητσοτάκη-Τσιόρδες κλπ



Σε ολη την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη Τρομοκρατεί Γιατρούς Νοσοκόμες  και Μέσα να μην μιλήσουν..Εκοψαν το Συνέδριο Γιατρών στην Αθηνα και κάθε φωνη που μεταδίδει την αλήθεια…

Οι αποκαλύψεις με την Κυβερνητική επιτροπή Υγειας (Τσιορδας κ.α) που παίρνει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ οπως κατήγγειλε ο Πολάκης μέσα στη Βουλη επιβεβαιώνουν ολα αυτά που ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης εφερε στο Φως με τις εισηγήσεις τους χωρις επιστημονική τεκμηρίωση για τις μάσκες και τα μετρα Εγκλεισμού μας ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΛΩΝ απο την Κυβέρνηση που είναι οι Μαριονέτες της Νεας Τάξης… Σκοπός τους η ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας..και ο πλήρης έλεγχος..

Αυτη τη νεα Ζωη χωρις Δημοκρατικά Δικαιώματα θέλει ο Μητσοτάκης και η παρέα του με πολίτες σε πλήρη Φτωχοποίηση και με ημερομηνία λήξης…Η ιστορία αυτή δεν τελειώνει ποτέ και ΠΟΤΕ δεν θα επιστρέψουμε στην Κανονικότητα γιατί αυτό είναι το ΣΧΕΔΙΟ που ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!!

Κάποια στόματα ανοίγουν ..Νοσοκόμα απο το Νοσοκομείο Σερρών τους ξεγύμνωσε …Μετα το δημοσίευμα οτι πέθαναν 4 απο Κορωνοιό ανάρτησε αυτή την ανακοίνωση που ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τα ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΣΙΟΡΔΑ και ΜΕΣΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ..




Ολες αυτές οι αποκαλύψεις ετοιμάζουν το ΤΣΟΥΝΑΜΙ της οργής στα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που μας δουλεύουν.Τεχνητή πρόκληση Πανικού και αυτοι που πρέπει να τελειώσουν αυτο το επικίνδυνο παιχνίδι που κοστίζει ΖΩΕΣ κάθονται στα αυγά τους!!




πηγη