Σελίδες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

O φερόμενος ως πρωθυπουργός Κούλης Μητσοτάκης, διόρισε Σύμβούλο Εθνικής Ασφαλείας τον υπέρμαχο του “kazan-kazan” στο Αιγαίο...

Ο θεός να μας βοηθήσει...

Ο Θεος να μας σωσει απ τον Κουλη και το σοι του...



O φερόμενος ως πρωθυπουργός Κούλης Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφαση ότι ο Θάνος Ντόκος αναλαμβάνει την θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η απόφαση πάρθηκε τη στιγμή που το Ουρούτς Ρέις είναι έξω από το Καστελόριζο και διεξάγει έρευνες. Ο θεός να μας βοηθήσει με αυτούς που μπλέξαμε… 

Ο Θάνος Ντόκος είναι ο άνθρωπος ο οποίος τον χειμώνα είχε δηλώσει «Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο.»

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στις αρχές καλοκαιριού είχε πει «Θα ζήσουμε αναγκαστικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο»! «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο μας προβληματίζει παρά πολύ, αλλά δυστυχώς προβληματίζει μόνο εμάς» και είπε πως «θα ζήσουμε με αυτό για ένα διάστημα».

Τώρα ο ίδιος άνθρωπος αναλαμβάνει την θέση του ΣΕΑ και γίνεται κατανοητό πως στην ελληνική ηγεσία έχουν αποδεχτεί την «μοίρα» τους σε ότι αφορά την λιβυκή σύγκρουση και την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης με την οποία αρπάζουν ελληνική υφαλοκρηπίδα και συνεπώς δίνουν το «σήμα» για το πως σκοπεύουν να αντιδράσουν στη νέα εισβολή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.




πηγη