Σελίδες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Οι New York Times, κάρφωσαν τους Τούρκους με εικόνες-ντοκουμέντο ! ! ! Βλαδημιρε ειπες οτι δεν εχεις αποδειξεις πως η Τουρκια εμπλεκεται...

Τώρα Βαλδιμηρε θα τολμήσεις να τιμήσεις την υπογραφή σου και να χτυπήσεις τον Σαλεμένο Σουλτάνο;

Ή είσαι και συ μια κότα όπως τόσοι άλλοι;



Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, οι ''New York Times'', ''κάρφωσαν'' τους Τούρκους με εικόνες-ντοκουμέντο. Η Άγκυρα συστηματικά αρνείται ότι έχει στείλει δυνάμεις σε Αρτσάχ και Αζερμπαϊτζάν, όμως η πραγματικότητα άλλα δείχνει! 

Δορυφορικές εικόνες που αναλύθηκαν από δημοσιογράφους της New York Times, αποκαλύπτουν την παρουσία τουλάχιστον δύο μαχητικών αεροσκαφών F-16 στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος του Artsakh, Arayik Hauryunyan, διέταξε το χτύπημα στην Ganja, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν ότι η αεροπορική βάση έχει ισοπεδωθεί  

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής, ο Harutyunyan ανακοίνωσε ότι διέταξε τις δυνάμεις του Artsakh να σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ganja, προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες αμάχων. 

Ο Christiaan Triebert, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας New York Times Visual Investigations, σε μια σειρά από Tweets την Τετάρτη, αποκάλυψε τις δορυφορικές εικόνες με τα τουρκικά F16. ''Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τουρκικά F-16 στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν. 

Τα μαχητικά αεροσκάφη ανήκουν στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, ενώ παράλληλα ανακαλύψαμε και ένα αεροσκάφος CN-235.'' 

Πρόκειται για μία σημαντική αποκάλυψη, που δείχνει πως η Άγκυρα έχει εμπλακεί σε όλα τα μέτωπα. 




πηγη