Σελίδες

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Θα φοράμε μάσκα για δύο ακόμη χρόνια λενε οι "ειδικοι" ! ! ! (Μ αυτο το πλευρο να κοιμουνται)

Αυτα λενε αυτοι, που αυτοαποκαλουνται "ειδικοι"....

Υπαρχουν κι αλλοι ειδικοι ομως, που λενε τα αντιθετα....

Αυτους τους μισουν θανασιμα οι "ειδικοι", γιατι τους χαλανε την πιατσα...

Δειτε τι λενε οι αυτοαποκαλουμενοι "ειδικοι"...



Με αγώνα μαραθωνίου συνέκρινε μια  Ισπανίδα ιολόγος τη μάχη με τον νέο κορωνοϊό, προειδοποιώντας ότι στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη οι άνθρωποι θα πρέπει να φορούν μάσκες προστασίας για δύο χρόνια!

Μπορεί οι ελπίδες της παγκόσμιας κοινής γνώμης να στρέφονται στο εμβόλιο, όπως δήλωσε προ ημερών ο επικεφαλής του ΠΟΥ, αλλά η επιστροφή στην κανονικότητα θα αργήσει, τόνισε η δρ Μαργκαρίτα ντελ Βαλ, επικεφαλής του Ισπανικού Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου Salud Global.

«Θα το ξεπεράσουμε σε μερικά χρόνια, αλλά μην περιμένουμε ότι θα είναι ένας αγώνας εκατό μέτρων. Θα είναι μαραθώνιος», δήλωσε στο MarketWatch.

H ιολόγος μίλησε και για τη δραματική πορεία της επιδημίας στην Ισπανία και την κόπωση που παρατηρείται σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού από τα περιοριστικά μέτρα, τις εντολές για το social distancing και τη χρήση μάσκας – ένα μεγάλο πρόβλημα όσο ο κορωνοϊός εξακολουθεί να κυκλοφορεί στον πλανήτη 

Κι ως εκ τούτου, όπως είπε η δρ Ντελ Βαλ, οι μάσκες θα παραμένουν για ένα μεγάλο διάστημα  «Θα πρέπει να συνηθίσουμε στη χρήση της μάσκας και τη λήψη ορισμένων μέτρων για δύο χρόνια και να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας».




πηγη