Σελίδες

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

"Ζητάμε να εξαιρεθούν όλοι οι δικαστές, πλην της Εισαγγελέως" απαίτησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, συνηγορος του Ι.Λαγου και ψάχνουν να βρουν τον πρόεδρο...

Ιστορική παρουσία Κωνστ. Πλεύρη υπερ του Δικαίου των Ελλήνων εθνικιστών

"Ερχόμενος ένιωσα σαν να είμαι σε δικαστήριο της Γαλλικής Επανάστασης 

και ανησυχώ και για την ακεραιότητά μου. 

Ξεκινώ λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ορίζει ότι 

ο κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρι να καταδικαστεί".

Κωνσταντινος Πλευρης, φτανοντας στο εφετειο της Λεωφ. Αλεξανδρας...



Σημειωνω οτι σημερα το πρωι, προσερχομενος στο δικαστηριο, ο ατρομητος ευρωβουλευτης Γιαννης Λαγος κατεθεσε αιτημα εξαιρεσης των δικαστων, οριζοντας ως συνηγορο του τον Κωνσταντινο Πλευρη.

Το αιτημα αυτο μπορει να ανατρεψει τα παντα!

"Ζητάμε να εξαιρεθούν όλοι, πλην της Εισαγγελέως"

Ο κ. Πλεύρης ζήτησε την εξαίρεση όλων των μελών του δικαστηρίου, πλην της εισαγγελέως της Εδρας: "υπάρχουν υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων", είπε και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου ο κ. Πλεύρης είπε:

"Όλες οι εφημερίδες σας επαινούν. Γράφανε ότι είστε η καλή και αδέκαστη δικαστής, αυτό δεν το αμφισβητούμε, αλλά υπάρχουν άλλοι δικαστές ανίκανοι. Οι εφημερίδες γράφουν σε σε ποια κελιά θα πάνε. Προεξόφλησαν ότι δεν θα έχουν αναστολή. Πρόκειται για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του νόμου, κλπ. Δεν είδατε τις παρανομίες; Δεν κάνατε μια δήλωση. Το δικαστήριο είναι ποινικό όχι πολιτικό. Δεν δικάζεται ούτε ο φασισμός ούτε ο ναζισμός, δεν είναι ποινικές πράξεις".

Η αναφορά του για τις λεσβίες "που καταδικάσατε"

"Το Δικαστήριο σας δεν είναι όπως με τις λεσβίες που καταδικάσατε, (η πρόεδρος μειδίασε σε αυτό σημείο) είναι αμιγώς ποινικό, δεν είναι πολιτικό, δε δικάζεται ούτε η Δημοκρατία ούτε ο ναζισμός. Κακώς η ΠτΔ, που είναι και δικαστής επευφήμησε την απόφαση", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης.

Η αναφορά του δικηγόρου του Γιάννη Λαγού αφορά σε υπόθεση στην οποία η πρόεδρος Λεπενιώτη τον είχε καταδικάσει πρωτόδικα επειδή είχε αποκαλέσει ψυχανώμαλη την εντολέα που εκπροσώπησε άλλος δικηγόρος το 2011.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι δικηγόρος, υπήρξε πολιτικός ενώ είναι και αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους ναζί.

Γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα, τελείωσε τη Γαλλική Σχολή του Λεοντείου Λυκείου και έλαβε πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, λαμβάνοντας πτυχίο Πολιτικών Επιστημών, και συνέχισε τις σπουδές του σε Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας.

Επίσης είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω.

Διετέλεσε επίσης σύμβουλος του Παπαδόπουλου.

πηγη 


Ακουστε το βιντεο και θα καταλαβετε...