Σελίδες

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Βιασαν την κοπελα οι Πακιστανοι και ο Εισαγγελεας τους αφησε ελευθερους ! ! ! Τωρα περιμενουμε να δουμε ποιο θα ειναι το επομενο θυμα τους...

Η κοεπλα που βιασαν οι Πακιστανοι, αν ηταν απ την οικογενεια του, θα τους αφηνε ελευθερους;

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι υπήρξε αρπαγή και βιασμός και ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της κοπέλας, ενώ ο ένας από τους δύο, ο 45χρονος, υποστήριξε ότι δε συμμετείχε καν στην πράξη.

Και πιστεψαν αυτους και οχι την κοπελα;

Ελεύθεροι αφέθησαν οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από 20χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ότι την απήγαγαν, την οδήγησαν με αυτοκίνητο σε διαμέρισμα σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο της αρπαγής και τη βίασαν. 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος ο 45χρονος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, ωστόσο διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να φυλακιστεί ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ηλικίας 34 ετών. Έτσι και αυτός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, θα μείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, έως ότου αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο, αν θα οδηγηθεί στη φυλακή ή αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος.




πηγη