Σελίδες

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Οι Τούρκοι ενεργοποίησαν τους S-400 ! ! ! ΟΙ δικοι μας S-300 κυριοι του ΥΠΕΘΑ, γιατι βρισκονται ακομη στις αποθηκες και δεν εχουν ενεργοποιοηθει;

Το μονο οπλο που εχουμε απεναντι στους Τουρκικους πυραυλους, ειναι οι δικοι μας , που βρισκονται ομως στις αποθηκες. Και κανεις δεν κανει λογο γι αυτους μηπως θυμωσουν μαζι μας οι φιλοτυουρκοι Αμερικανοι, που τους εκλιπαρει γονατιστο, το Καθεστως των Μητσοτακηδων...ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ !


Ο τουρκικός στρατός λοιπον φέρεται να έχει αναπτύξει συστήματα πυραύλων αεροπορικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς S-400 σε δύο κομβικές περιοχές, εναντίον των αιγυπτιακών και των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, δημιουργώντας περιοχές A2AD, ενώ πιθανόν το όλο θέμα να αφορά μία ακόμη επιχείρηση υβδρικού πολέμου της Άγκυρας. 

''Ταυτόχρονα έχουμε προκλητικές αναφορές και από το ''δεξί χέρι'' του Ερντογάν Μπουλούτ: 

"Το Αιγαίο είναι μια τουρκική θάλασσα, η Μεσόγειος είναι μια τουρκική θάλασσα. Είναι οι S-400 ενεργοί; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Έλληνες πρέπει να έρθετε και να τους δοκιμάσετε! Είμαστε εδώ.'' 

Σύμφωνα με πληροφορίες αιγυπτιακών ΜΜΕ, ο τουρκικός στρατός έχει αναπτύξει και ενεργοποιήσει πυραυλικά συστήματα αεροπορικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς S-400 σε Χατάι και Σμύρνη, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

“Οι πύραυλοι αυτοί στοχοποιούν το Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο θέτοντας ολόκληρες περιοχές υπό την τουρκική ομπρέλα της αντιαεροπορικής άμυνας”, τονίζουν τα ίδια.

Σύμφωνα με τουρκικό σάιτ και ανεπιβεβαίωτες αναφορές, η Τουρκία έχει αναπτύξει το σύστημα πυραύλων αεροπορικής άμυνας S-400 στις περιοχές Σμύρνης και Χατάι, καλύπτοντας τμήματα της επικράτειας της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Συρίας και του Λιβάνου, ενώ ελέγχει και την Α.Μεσόγειο κατά κάθε πιθανής δράσης αιγυπτιακών μαχητικών.




πηγη