Σελίδες

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Απο που εκανε το διαγγελμα; Έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς;

 Μπορεί ο Μητσοτάκης με το διάγγελμά του την Τετάρτη να μην είπε κάτι καινούργιο παρά μόνο ίσως ότι στο τέλος των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία θα προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να επιλυθούν οι διαφορές με τη γείτονα, αυτό όμως που απασχολεί τα social media είναι το που βρισκόταν όταν έγραψε το video....


Όταν όμως αυτός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βρίσκεται σε διακοπές εν μέσω κρίσης, αλλά θέλει να δείξει στους πολίτες ότι εργάζεται σκληρά την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στο γραφείο του, το γεγονός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επικοινωνιακή κοροϊδία, κάτι βέβαια στο οποίο επιδίδονται μετά μανίας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Βέβαια το κυβερνητικό κόμμα πριν κερδίσει τις εκλογές του περυσινού Ιουλίου είχε ανακοινώσει ότι θα χρησιμοποιεί την τεχνική του green screen όχι μόνο για τις ομιλίες του Κυριάκου αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών της θέλοντας να επενδύσει επικοινωνιακά.

Όταν όμως ο Μητσοτακης θέλει ψευδώς να δείξει ότι εργάζεται στο γραφείο του μάλλον αποδεικνύει ότι έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς.




πηγη