Σελίδες

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Καλημέρα σε εσένα που κάποτε ήσουν Έλληνας, που είχες αξίες σου την πατρίδα την θρησκεία, την οικογένεια…

Η αναγνώστρια Χριστίνα, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να εκφράσει τα παράπονά της μέσω ενός κειμένου που συνέταξε η ίδια. Θέλησε, η αναγνώστρια να πει μια “ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!
Διαβάστε:

“Καληνύχτα Ελλάδα μου, που κάθε χρόνο έχεις πάνω από 350.000 εκτρώσεις αλλά για τα δικαιώματα αυτών των ψυχών κανείς δεν βγαίνει απ’ το κράτος σου να μιλήσει!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που κάθε χρόνο έχεις χιλιάδες νεκρούς από τροχαία ατυχήματα αλλά βλέπεις το κράτος σου εκεί δεν φρόντισε να σου φτιάξει τους δρόμους και να επενδύσει στην παιδεία σου ως οδηγός, φρόντισε να μείνει μόνο στο πρώτο σκέλος, να σου κρατάει τα χρήματα απ’ τα διόδια μήπως “μεγαλώσεις”και τα χρειαστείς Ελλαδίτσα μου!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που αυτοί που σε κυβερνάνε σε βλέπουν μεγαλώνεις και να γίνεσαι τρανή, έτσι μας λένε στα κανάλια ΤΟΥΣ.. Αλλά βρε Ελλαδίτσα μου εγώ μάλλον μεγάλωσα και δεν βλέπω καλά, σε βλέπω συνέχεια να μικραίνεις, την Μακεδονία σου στην δώσανε με υπογραφές όταν οι προγονοί σου την πλήρωσαν με αίμα, τα νησιά σου στα δίνουν τώρα με διάλογο στην φίλη γείτονα χώρα σου, έτσι δημοκρατικά όπως μόνο οι κυβερνήτες σου ξέρουν!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που με το πρόσχημα ενός εργαστηριακού κατασκευασμένου ιού και μια καλά πουλημένης και τρομολάγνας ενημέρωσης σου αφαιρούν την ελευθερία! Αντίο στην ελευθερία σου λοιπόν με το πρόσχημα της υγείας σου! Διότι με τις μάσκες που σου επιβάλλουν δεν σε αρρωσταίνουν εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα.. Άλλωστε ξέρουμε τι εξπέρ είναι το σύστημα σε θέματα υγείας, με τον καρκίνο να μαστίζει την χώρα μας δεν επενδύουν σε φάρμακα κατά αυτού, ούτε και αλλάζουν τρόπους διατροφικής συνήθειας στον λαό  με τις ένα σωρό καρκινογόνες επεξεργασμένες τροφές..

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που την ώρα που σου ξεπετάνε την πρώτη κατοικία στο σφυρί σε ξεπουλάνε στους Τούρκους, σου χτίζουν τέμενος και φροντίζουν για  τα δικαιώματα των μουσουλμάνων ,την ίδια ώρα που σου ατιμάζουν την Αγία Σοφία και σου αφαιρούν τα θρησκευτικά σου δικαιώματα στην ίδια σου την χώρα, σε έχουν καταχρεώσει απ΄ την λάθος διαχείριση στην οικονομία και με τo lockdown , σου λένε ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ και δες τα κανάλια μας, έχουμε βάλει καλές μαριονέτες – δημοσιογράφους να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου με τον κατασκευασμένο ιό, να σε τρομοκρατούν όσο εγώ, το κράτος σου, θα σε κλέβω , δεν θα σε προστατεύω και σε όποιον πάει να σου πει την αλήθεια και να σε ξυπνήσει θα τον σκοτώνω ή τουλάχιστον θα προσπαθώ! (Βλέπετε όλοι την δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου)

Φυσικά μη ξεχάσω να πω καληνύχτα και στην ιεραρχία της εκκλησίας σου Ελλάδα μου! Εν μέσω ενός ιού αντί να έχουν ανοιχτές τις εκκλησίες πάνε και τις κλείνουν, απαγορεύουν την Θεία Κοινωνία και ντύνουν τους πιστούς σαν καρναβάλι!

Βρε Έλληνα σύνελθε! Πότε στα χρόνια της εκκλησίας κόλλησε κανείς απ’ την Θεία κοινωνία;;Λεπροί κοινωνούσαν και δεν μεταδιδόταν η ασθένεια! Πώς να μεταδοθεί άλλωστε.. κολλάει βρε ο Χριστός ασθένεια; Μόνο ζωή κολλάει, μόνο ζωή! Αλλά ποιος να μας τα πει αυτά Έλληνες; Οι δεσποτάδες μας, ξέχασαν πώς υπηρετούν τον Χριστό και πρέπει να μας οδηγούν σύμφωνα με όσα θέλει Εκείνος και όχι εκείνοι της κυβέρνησης! 

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το φιάσκο με την τραγουδίστρια επάνω σε καρότσα και τα όργανα για ”εμψύχωση” του λαού και τον πρωθυπουργό μας να την συγχαίρει όταν το ίδιο διάστημα καρότσα με παπά που έκανε λιτανεία την εικόνα της Παναγίας μας χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανέναν, του έκοψαν πρόστιμο και τον σταμάτησαν.. Λογικά πράγματα έτσι Έλληνα;; Απ’ την εικόνα της Παναγιάς πάνω σε καρότσα κολλάς, απ΄ την τραγουδίστρια με την μπάντα της , όχι, έτσι;;

Αλλά ξέχασα..σσσσσσσσσσσ, ησυχία συνείδησή μου, κάντε όλοι σσσσσ και ηρεμήστε τις συνειδήσεις σας, είπαμε, η Ελλάδα κοιμάται, μην την ξυπνήσουμε ντε! Έχει ακόμα λίγο να ξεπουληθεί , λίγο έμεινε…σσσσσσσ

Καλημέρα σε εσένα που κάποτε ήσουν Έλληνας, που είχες αξίες σου την πατρίδα την θρησκεία, την οικογένεια…Καλημέρα σε εσένα που στα πήρανε και δεν αντέδρασες γιατί ξέχασες την ιστορία σου, καλημέρα σε εσένα που είσαι στο τίποτα πια, ένα τίποτα…..”