Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Βροχη οι μηνυσεις και οι αγωγες για τα εικοσι εκατομμυρια που μοιρασαν σε ημετερους για διαφημιση των μετρων της κορωνογριπης....

Μηνυσεις θα πεσουν ...
Αγωγες θα γινουν...
Και στο τελος θα μας πουν εχουμε βολευτικη ασυλια δεν μπορειτε να μας δικασετε;
Ισως ομως να μην εχουν....

Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέλιος Πέτσας τον κατάλογο με τα ποσά που δόθηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Φωτιά έχουν πάρει τα πληκτρολόγια σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών μετά την αποκάλυψη της περιβόητης λίστας που έδωσε 20 εκατομμύρια € δημόσιο χρήμα με τρόπο απολύτως σκανδαλώδη, όπως αποδεικνύεται.

Στην λίστα αποκαλύπτονται πραγματικά τέρατα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις όπου έντυπο με κυκλοφορία μόλις 2000 φύλλα την εβδομάδα, πήρε πενταπλάσιο πόσο από έντυπα με την εικοσαπλάσια κυκλοφορία!

Μιλάμε λοιπόν για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, που φυσικά θα αποκαλυφθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Διότι εδώ οι νοσηροί  εγκέφαλοι έκαναν ένα λάθος. Ασέλγησαν πάνω και στους νόμους της πραγματικής οικονομίας και εκεί δεν υπάρχει ασυλία λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Υπάρχουν τα αστικά δικαστήρια, τα οποία  θα κατατεθούν δεκάδες αγωγές.

Ελπίζουμε να κινηθεί αυτεπάγγελτα και η δικαιοσύνη, καθώς εδώ προκύπτουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όσους συμμετείχαν σε αυτό το βρώμικο σχέδιο κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος.

Οφείλει όμως, σήμερα κιόλας, να δημοσιοποιήσει και τις αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα, καθώς και τις αρχικές τιμολογήσεις. Εάν δεν το πράξει, επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα “μαγειρευόταν” ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα.

Και βεβαίως, η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για ποιον λόγο έχει αποκλείσει συγκεκριμένα Μέσα μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική σε αυτή.








πηγη