Σελίδες

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

“Χωροφύλαξ” Χαρδαλιά, δεν κάνεις κουμάντο εσύ, αλλα οι λοιμωξιολόγοι ! ! ! Πρόσεχε λοιπόν τι λές....

Ο Χαρδαλιάς απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου γενικού lockdown, το επόμενο διάστημα, ενώ πρόσθεσε ότι το ποσοστό των εισαγόμενων κρουσμάτων παραμένει χαμηλό.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, προανήγγειλε παράλληλα αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις προς όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Δεν τίθεται θέμα για γενικό lock down και αυτό γιατί τους προηγούμενους μήνες εμπλουτίσαμε την εργαλειοθήκη μας με στοχευμένα μέτρα τοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους. 

Στόχος όλων θα πρέπει να είναι να μη ληφθούν περαιτέρω μέτρα. 
Για αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και να αποφεύγουμε κάθε είδους συγχρωτισμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στο ζήτημα των δασικών πυρκαγιών, συμπληρώνοντας: «Κάθε ημέρα έχουμε κατά μέσο όρο σαράντα δασικές πυρκαγιές και πολλές υπό δύσκολες συνθήκες. 

Το γεγονός ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε οφείλεται στα ακαριαία αντανακλαστικά των μηχανισμών μας, στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών μας και σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και περιουσία αλλά και το φυσικό περιβάλλον της πατρίδας μας».