Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ιερά Σύνοδος: Ο αφορισμός είναι ανυπόστατος και ανίσχυρος ! Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Η Ιεραρχία μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ! ! ! (Αυτος επρεπε να ηταν Αρχιεπισκοπος)

Αυτος επρεπε να ηταν Αρχιεπισκοπος...
Οχι ο οσφυοκαμπτης Ιερωνυμος...
Και θα ηταν πολλα πραγματα διαφορετικα...
Δεν θα αλωνιζαν τα Αθεα δουλακια και οι Ισλαμιστες στην Πατριδα μας...
Γιατι τα λεω αυτα; 
Διαβαστε...

Ο Μητροπολίτης, Αμβρόσιος, αφόρισε τον πρωθυπουργό, την υπουργό Παιδείας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Ιεράς Συνόδου.

Δεν εκανε πίσω ο πρώην μητροπολίτης, Αμβρόσιος, καθώς μετά τον αφορισμό του πρωθυπουργού, της υπουργού Παιδείας και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, στρέφει τα βέλη του και κατά της Ιεράς Συνόδου.

Σημειώνεται ότι η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο αφορισμός είναι ανυπόστατος και ανίσχυρος καθώς μόνο εκείνη, δηλαδή η Ολομέλεια των Μητροπολιτών της, έχει την αρμοδιότητα επιβολής του.

Σε νέα του ανάρτηση στο ιστολόγιό του, ο Αμβρόσιος επισήμαίνε ότι ο αφορισμός έγινε και τονίζει ότι «ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας κοιμάται τον ύπνον του δικαίου».

Σε αυτή χαρακτηρισε αιρετική και καταστρεπτική την κ. Κεραμέως, καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη ότι βλασφήμησε τον Χριστό και τον «ασεβέστατο» κ. Χαρδαλιά ότι «παρήγγειλε ήδη δέκα εκατομμύρια τσιπάκια, αναγκαία για το σφράγισμα του Αντιχρίστου, τον αριθμό 666».










πηγη