Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Γι αυτό δεν θα γίνει ποτέ πόλεμος, με την Τουρκία ! ! ! Κι ας φωναζουν μερικοι μερικοι....

Η υπό εξέλιξη οργανωμένη εισβολή, χιλιάδων Ισμαηλιτών υπηκόων ξένων κρατών, από την Ασία-Αφρική, και η υποκινούμενη προσπάθειά να περνάνε βιαίως-παρανόμως, τα Ελληνικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα, έδειξε ξεκάθαρα, ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πόλεμο. Η Τουρκία κατακτά σταδιακά, την Ελλάδα για συγκεκριμένους λόγους, ζωτικής σημασίας. 

Ο Ερντογάν, κατέκτησε ειρηνικά την Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας, ώστε να συμμετέχει απερίσπαστος, στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στα Συρία και την Λιβύη. Κατόπιν μυστικής συμφωνίας, με τους προδότες πολιτικούς, των τεσσάρων τελευταίων κατοχικών κυβερνήσεων, και την συναίνεση, των υπολοίπων κομμάτων, έχουμε τεράστια αύξηση των “μεταναστευτικών” ορδών, στην πρώην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της η Τουρκία, σε Αιγαίο-Θράκη, με όρους ειρήνης και “δημοκρατίας”.

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών  δυνάμεων της Τουρκίας, με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στραατιωτικά από την Ρωσία και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερτνογάν, να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες, από την Στρατιά της Θράκης, με έδρα την Αδριανούπολη, και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη.

Ένα σημαντικό τμήμα, του αυξανόμενου αμυντικού κενού, στα δυτικά σύνορα της, η Τουρκία, το καλύπτει, με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών”, εισβολέων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως, της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών, έχει συστήσει προσωπικά ο Ερντογάν, με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα.

Οι εισβολείς είναι στην πλειοψηφία τους, νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού. Εφορμώντας σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, και αποπλέοντας από περισσότερες από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν καταφέρει να κρατούν απασχολημένο, ένα μεγάλο μέρος των κατοχικών ενόπλων δυνάμεων, και των σωμάτων ασφαλείας.

Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο.

Οι επιπτώσεις  του πολέμου», με διάφορες αυξομειώσεις στην έντασή του, μαίνεται εδώ και χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, εξαιτίας των κατοχικών-μνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα.
Η Τουρκία ήδη εδώ και χρόνια, με πρόεδρο τον Ερντογάν, φιλοδοξεί, να γίνει ο ηγέτης, των απανταχού Αγαρηνών.

Η Τουρκία του Ερντογάν, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, να διεξάγει ευρείας κλίμακας, πολεμικές επιχειρήσεις, με την Ελλάδα, με πραγματικά πυρά, γιατί έχει επιτύχει, την κατάκτηση της Ελλάδος, με όρους ειρήνης, “δημοκρατίας” και προδοσίας, από τους κατοχικούς, Ελληνόφωνους κυβερνήτες.

Από γεωστρατηγικής απόψεως, στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το νάτο, είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων.

Οι πολεμικές επιθέσεις αυτές, δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, ή από την νέα τάξη πραγμάτων, μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με  εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς, με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.

Εντούτοις οι ισχυρότερες και φοβερότερες
επιθέσεις που δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές, του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε με΄τα από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως.

Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα.

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, διαδικτυακό επίπεδο.

Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή. 

Σε θανάσιμο κίνδυνο, βρίσκεται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία, καθώς η Τουρκική Μίτ, στα πλαίσια, της αναίμακτης κατακτήσεως, του Ελληνικού έθνους, προωθεί μέσω πρακτόρων, παραποιημένες προφητείες, της Ορθοδοξίας, ώστε να κρατά δια παντό, αδρανείς, τους ήδη αδύναμους πνευματικά, ηθικά ραγιάδες.  Επίσης η Τουρκική Μίτ, βαδίζει στα χνάρια του Άγγλου ιστορικού, Έντουαρντ Γίββων.

Στα βήματα του ανθέλληνα Γίββων, βαδίζει και η Τουρκική Μίτ, η οποία χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια τακτική. Οι Τούρκοι πράκτορες, στα πλαίσια του ανέμελου επικοισμού-κατακτήσεως της χώρας, χρησιμοποιούν το όνομα, του κορυφαίου Έλληνα αυτοκράτορα, όλων των εποχών, σε στρατιωτικά επιτεύγματα, ο οποίος ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό ακόμη και τον Μ. Αλέξανδρο, για να στρέψουν τους Έλληνες προς την Μωαμεθανική θρησκεία. Επίσης ο στόχος τους είναι να διχάσουν, και να κλονίσουν την πίστη, των Ορθοδόξων Χριστιανών. Στα πλαίσια των γενοκτονικών τους σκοπών, επέλεξαν τον κορυφαίο βασιλιά, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με την Τουρκική μίτ, ο Έλληνας-Χριστιανός Ηράκλειος, “αποδέχτηκε”, την πρόταση του Μωάμεθ, να γίνει Αγαρηνός, διότι ήταν σίγουρος ότι  ο Μωάμεθ, ήταν ο προφήτης, τον οποίο ανέμεναν, εκείνη την εποχή, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Οι Τούρκοι πράκτορες, παρουσιάζουν, τον Ηράκλειο ότι είπε  : “Μακάρι ήμουν με τον Μωάμεθ, και να του έπλυνα τα πόδια”.

Με βάση τις αναφορές, του Άραβα ιστορικού Ταμπαρί, τον οποίο οι Τούρκοι, τον παρουσιάζουν, ως Περσικής καταγωγής, ο Ηράκλειος ασπάστηκε το Ισλάμ, όμως “εμποδίστηκε” από τους Έλληνες αξιωματούχους, αν και  “ομολόγησε”, την πίστη του, στον Μωάμεθ. Οι ενέργειες αυτές, δείχνουν την δολιότητα και το διαχρονικό μίσος των Τούρκων, για πολλοστή φορά.

Παρουσιάζουν τον Έλληνα-Χριστιανό βασιλιά, που πολεμούσε στην πρώτη γραμμή, του μετώπου, με τους Πέρσες, για του Χριστού, την πίστη την Αγία, για να ανακτήσει το Ιερότερο σύμβολο της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό, ως εωσφοριστή, και “δούλο”, του Μωάμεθ.

Τον βασιλιά που πήγε πίσω ο ίδιος, τον Τίμιο Σταυρό, στους Αγίους Τόπους. Στα πλαίσια αυτών των  πολύ επικίνδυνων σκοπών της, η Μίτ παρουσίασε μια πολύ σπάνια επιστολή, από τον ιδρυτή του Αγαρηνού θρησκεύματος, τον Μωάμεθ, προς τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τον Ηράκλειο, με πολύ απειλητικό ύφος, την οποία έφερε στο φώς της δημοσιότητας, ο Τουρκικός τύπος.

Η επιστολή έχει μεγάλη ιστορική αξία, καθώς αναφέρεται στην πρώτη επαφή των Ισμαηλιτών με τους Έλληνες Χριστιανούς. Η επιστολή έχει σαφέστατα, απειλητικό ύφος, καθώς γράφει, ότι εάν δεν δεχτούν οι Χριστιανοί να γίνουν Σαρακηνοί, τότε θα αντιμετωπίσουν φοβερές συμφορές. Η επιστολή αυτή γράφτηκε, την εποχή πού είχε επικρατήσει ο Μωαμεθανισμός, σε όλη την Αραβική χερσόνησο και ξεκινούσε, την μεγάλη επίθεση προς βορά, ανατολή και δύση.

Η επιστολή αυτή του Μωάμεθ επιδόθηκε το έτος 628 μ Χ. από τον πρέσβη του Μωάμεθ, Diheytül Kalbi, στον αυτοκράτορα Ηράκλειο στην Κωνσταντινούπολη.Το περιεχόμενο της επιστολής είναι χαρακτηριστικό.

Ο Μωάμεθ κάνει γνωστό στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο, την ίδρυση της νέας θρησκείας του Εωσφόρου, και την μοναδικότητα της. Επίσης ο Μωάμεθ κάλεσε, το Έλληνα Ηράκλειο, το συντομότερο, να γίνει Αγαρηνός, αυτός και οι Έλληνες-Χριστιανοί υπήκοοι της αυτοκρατορίας του. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρει ενδεικτικά, θα το μετανιώσει και τρομερές συμφορές θα επέλθουν στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Η πραγματική απάντηση, του αυτοκράτορα Ηράκλειου, προς τον Μωάμεθ, ήταν ότι δεν υπάρχει άλλο ιερό βιβλίο εκτός από τα Ευαγγέλια, τα οποία παρουσιάζουν, τον Ιησού, ως τον Θεάνθρωπο και τον Σωτήρα της οικουμένης. Στην επιστολή του, ο Ηράκλειος αναφέρει. ότι ρώτησε τους Έλληνες, όμως κανένας δεν δέχτηκε να συζητήσει, σχετικά με την αποδοχή της νέας θρησκείας.

Η απάντηση του αυτοκράτορα Ηράκλειου, ήταν η πατροπαράδοτη και διαχρονική.

Μολών Λαβέ. και δείχνει την ακλόνητη πίστη, του αυτοκράτορα και των υπολοίπων Ελλήνων, στον Ιησού Χριστό και στην και την σαφή απόρριψη της νέας Σαρακηνής θρησκείας.

Ήταν η πρώτη απόρριψη του Ισλάμ, από τους Έλληνες. Το ενδιαφέρον είναι πως το πρότυπο της επιστολής του Μωάμεθ προς τον αυτοκράτορα Ηράκλειο, όπως υποστηρίζουν Τούρκοι ιστορικοί και ειδικοί ερευνητές, πρέπει να βρίσκεται, στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και εκεί θα πρέπει να αναζητηθεί. Αυτή την επιστολή αναζητούν αγωνιωδώς, οι Τούρκοι πράκτορες, ώστε να προκαλέσουν μαζική μεταστροφή των Ελλήνων-Χριστιανών, προς τον Μωαμεθανισμό.









πηγη