Σελίδες

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Απειλουσε οτι θα καταριψει drone της Αστυνομιας ! ! ! Συνεληφθη ο Ραμπο του διαδυκτιου και....δεν το εννοουσα αρχισε να λεει ! ! !

Απ οτι φαινεται μονο λογια παχια και απειλες ηταν ο τυπος...
Μολις τον στριμωξαν, εβαλε την ουρα στα σκελια
Και το ιδιο κανουν συνηθως, πολλοι Ραμπο του Διαδυκτιου...
Ετσι λοιπον...

Ο 35χρονος άνδρας προειδοποιούσε τους αστυνομικούς να μην τον ενοχλήσουν την Κυριακή του Πάσχα όταν θα ψήνει και κατέληξε στο τμήμα.

Ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Εισαγγελία Βόλου ότι το Πάσχα θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Ακόμη, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.

Βολιώτης ηλικίας 35 ετών οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να δώσει εξηγήσεις για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου! Μετά από ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε «έφοδο» στο σπίτι του και τον τσάκωσε στον ύπνο. Κατέσχεσε τα δύο κυνηγετικά όπλα που έκρυβε και τα φυσίγγια.

Ο 35χρονος, οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… ενέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ηταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης, φέρεται να ισχυρίστηκε. «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.








πηγη