Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Αν δεν στειλετε τον αεροπλανο σας,να φερει το Αγιο Φως, θα παω ΕΓΩ να το φερω ! ! !

Απιστευτο αλλα αληθινο...
Το Κρυφοκομμουνιστικο Καθεστως των Μητσοτακηδων, δεν σκοπευει να στειλει το πρωθυπουργικο αεροσκαφος, οπως καθε χρονο να φερει το Αγιο Φως...
Βρεθηκε ομως, ενας Ελλην και Χριστιανος Ορθοδοξος και δηλωνει, οτι θα παει ο ιδιος να το φερει ! ! !

Η αφωνία επίσημης ανακοινώσεως της Κυβέρνησης σχετικά με την πρόθεσή της να αποστείλει κυβερνητικό αεροσκάφος, όπως είθισται διαχρονικά, για την παραλαβή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, καθώς και την εξίσου καθιερωμένη Τελετή παραλαβής του στο αεροδρόμιο  και η (από τηλεοράσεως) παραίνεση Ιερώνυμου για «χρήση του Αγίου Φωτός που βρίσκεται στους ναούς» προοιωνίζουν όσα είχαμε εδώ και καιρό διαβλέψει. Ότι η δήθεν πανδημία αποτελεί το πρόσχημα για την τελική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας.

Το διαρκές Θαύμα της Αφής του Αγίου Φωτός- που η Ισραηλινή Κυβέρνηση προς τιμήν της θα δώσει όπως κάθε χρόνο- αποτελεί την πεμπτουσία της ορθόδοξης πίστης και το πλέον διακριτό σημείο της από τις αιρετικές «ομολογίες» Παπικών και προτεσταντών. Ως εκ τούτου η απόπειρα της Κυβέρνησης να το υποβαθμίσει, εντάσσεται στο προσφιλές σε αυτήν  πνεύμα της παγκοσμιοποίησης.

Η ΕΛΑΣΥΝ, και ο Γιάννης Λαγός με την θεσμική ιδιότητα του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών να δηλώσουν εάν θα συγκροτήσουν και από ποιους βουλευτές, αποστολή κυβερνητικού αεροσκάφους για την παραλαβή του Αγίου Φωτός.

Εάν πράγματι το πράξουν- επειδή προφανώς θα δυσκολευτούν να στελεχώσουν με βουλευτές την αποστολή για ευνόητους λόγους- ο Γιάννης Λαγός δηλώνει ότι επιθυμεί να συμμετάσχει, έστω και μόνος, στην αποστολή αυτή. Εάν δεν το πράξουν- όπερ και το πιθανότερο- ο Ευρωβουλευτής προτίθεται να μεταβεί για την παραλαβή του, έστω και με ιδιωτική πτήση, καλώντας όποιον έχει την ανάλογη δυνατότητα, να διαθέσει το αεροσκάφος του προς τον σκοπό αυτό.

Τέλος, σε οποιαδήποτε περίπτωση, καλούμε την Κυβέρνηση να μην ευτελίσει άλλο την κορυφαία αυτή στιγμή, υποβαθμίζοντας τις τιμές Αρχηγού Κράτους και την Φρουρά των Ευζώνων που λαμβάνει το Άγιο Φως , σε μια τυπική, κοσμική διαδικασία, με το πρόσχημα της «πανδημίας». Διαφορετικά θα καταγραφεί στην Ιστορία με μελανά χρώματα που αρμόζουν μόνο σε στυγνούς διώκτες της Εκκλησίας και κατακτητές.








πηγη