Σελίδες

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Γκέλυ Γαβριηλ για Σπυρο Μπιμπιλα: Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμας, μέρες που είναι να σηκώσουμε τον δικό μας ΣΤΑΥΡΟ. Εκείνον που πιστεύουμε....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! ! !

Μπραβο Γκελυ...
Εβαλες στην θεση του τον Αθεο...
Σου βγαζουμε το καπελο...
Για ολα αυτα που εγραψες...
Διαβαστε ...

Γκέλυ Γαβριηλ: ΝΤΡΟΠΗ ! ! ! Ως γνωστόν, Σπύρο, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με έχεις πείσει πως η φιλία μας δεν υπήρχε λόγος να υφίσταται.

Με αυτό σου το μήνυμα με πείθει πως η απόφαση μου ήταν σωστή. Και ναι έχεις δίκιο... ΝΤΡΟΠΗ... Μάλλον ντροπή σου να ασχολείσαι με ΑΞΙΕΣ, γιατί τις οποίες απ’ ο,τι φαίνεται δεν γνωρίζεις.

Γνωρίζεις Σπύρο, τι εστί ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ποια η σημασία της; Ποια η αξία της; Ποια η τροφή που δίνει στο μυαλό και στη ψυχή; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

Για να μας δώσεις απαντήσεις, θα πρέπει να σκέφτεσαι σαν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Γιατί Ο Χριστός μας δίδαξε μόνο αγάπη.

Πως σέβεσαι τις θρησκείες όταν κρίνεις και μάλιστα με αυτό τον τρόπο; Και ποιος είσαι άραγε; Και γιατί εμείς να ακούσουμε εσένα; Και ποιος είσαι που κρίνεις ιερείς;

Τι γνωρίζεις εσύ για τον τρόπο ζωής τους;;;

Όσο για τους μισθούς των ιερέων που πληρώνεις, μάθε λοιπόν ότι μετά την απελευθέρωση μας, η εκκλησία έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της για να δημιουργηθεί το νέο ελεύθερο κράτος.

Όπως καταλαβαίνεις μάλλον εσύ όλα αυτά τα χρόνια πληρώνεσαι από τα χρήματα των χριστιανών και δεν το ξέρεις. Μείνε Σπύρο στον Γκάντι...

Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμας, μέρες που είναι να σηκώσουμε τον δικό μας ΣΤΑΥΡΟ. Εκείνον που πιστεύουμε. Για εκείνον που δακρύζουμε. Γιατί εμείς νιώθουμε την ύπαρξή του!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Γκέλυ Γαβριηλ