Σελίδες

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο υφυπουργός Χαρδαλιάς ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα γιατι ο Παπα-γιώργης Σχοινάς κοινωνησε ενα παιδακι ! ! ! Οι γαλαζιοι ρουφιανοι ειναι παντου....

Μπραβο κυριε αποτυχημενε διορισμενε υπουργισκε...
Να θυμασαι ομως , δεν θασαι παντα στην εξουσια...

Με χειροπέδες θα βρεθεί ο ΄΄ Αγιος΄΄ των φτωχών και πολύτεκνος Ιερέας Παπα-γιώργης Σχοινάς  επειδή κοινώνησε ένα μικρό παιδί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι; Τι συνωστισμό δημιουργεί αυτό; 
Οι σπιούνοι της εκκλησίας έπιασαν καλή δουλειά η οποία συμπαρασύρει δυστυχώς και την πολιτεία.

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς ζήτησε πριν από λίγο την παρέμβαση του εισαγγελέα!  Ποια κατηγορία λοιπόν θα βαρύνει τον Ιερέα;  Άδικη η κίνηση και αβάσιμη!

Όλα αυτά κρίνονται αντισυναγματικά και παράνομα καθώς καταστραγείται το δημοκρατικό δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Μη δίνουμε …όπλα σε άθεους και αντιεκκλησιαστικούς τύπους ανά την Ελλάδα.

Η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που είναι ;
Είκοσι χρόνια προσφοράς στον φτωχό και άπορο από   ο πάτερ Γεώργιος Σχοινάς, προϊστάμενος της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, βοηθώντας με κάθε τρόπο τους φτωχούς της περιοχής.

Ο «παπάς των φτωχών», όπως τον αποκαλούν, φροντίζει από το 2002 άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες (ανέργους, πολυτέκνους, αστέγους και μικροσυνταξιούχους), διοργανώνοντας συσσίτιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου προσφέρονται 300 γεύματα κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.







πηγη