Σελίδες

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Την ωρα που συλλαμβανονται Ιερεις, πηγε στο αεροδρομιο, οχι για το Αγιο Φως, αλλα για να αποχαιρετησει τους 50 "καημενους" ! ! !


Την ωρα που τα τσιρακια του συλλαμβανουν Παπαδες και Χριστιανους....
Μ. Σάββατο, ο Κούλης “αποχαιρετά” 50 λαθρομετανάστες στο αεροδρόμιο άλλα δεν θα υποδεχτεί το Άγιο Φώς...

Ο μόνιμος θαμώνας κάθε σκοτεινής Λέσχης, που εδώ και κάποιους μήνες παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας μας, σήμερα θέλησε να δείξει με τον πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ τρόπο πόσο μισεί τον Χριστιανισμό και πόσο πολύ θέλει να επιβάλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μεγάλο Σάββατο λοιπόν και σηκώθηκε πρωί-πρωί να πάει στο αεροδρόμιο ώστε να “αποχαιρετίσει” 50 “προσφυγόπουλα” που ξεκουμπίζονται από την Πατρίδα μας.

Το απόγευμα θα έρθει στο ίδιο αεροδρόμιο το Άγιο Φως, το οποίο περιμένει κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός με λαχτάρα κάθε χρόνο. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι φέτος θα είναι η μοναδική χρονιά που δε θα γίνει επίσημη υποδοχή του με Τιμές Αρχηγού κράτους και δε θα διανεμηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα ώστε να ΜΗΝ το παραλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ πιστός.

Οι ντομάτες στις λαϊκές και τα ευρώ στις τράπεζες ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό αλλά το ΑΓΙΟ ΦΩΣ μπορεί να “εξολοθρεύσει” ολόκληρη την Ελλάδα και να χαλάσει τα “αποτελεσματικά” μέτρα των “ρουφιάνων των 6″…

Ελπίζουμε να είναι περήφανοι οι ψευτοπατριώτες, ψευτοδεξιοί που ψήφισαν τον Κούλη για να φύγουν οι “κομμουνιστές”… Να τον χαίρονται τον ΠΡΟΔΟΤΗ!








πηγη