Σελίδες

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Καποιο Αλανι Αστυνομικος, εκοψε τον τσαμπουκα και εριξε την καμπανα των 150 ευρω στον Προεδρο των Πακιστανων

Μπραβο στον λεβεντη...
Μακαρι ολοι να ειχαν τον τσαμπουκα του...
Κι ετσι...

Δεν γλίτωσαν από την τσιμπίδα του νόμου ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου ( επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ.

Οι “καμπάνες” για αδικαιολόγητη μετακίνηση των δύο ανδρών καταγράφηκε στην Γλυφάδα όπου οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως επεδίωξαν να επισκεφτούν απεργούν πείνας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η πλευρά των δύο μιλάει για “εκδικητικα πρόστιμα” και συγκεκριμένα σε ανάρτηση του Κεερφα(Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) στο facebook αναφέρονται τα εξής:

“Κατοπιν ανωθεν συνεννοησεων εμποδιζεται η συναντηση μας με απεργους πεινας στο ΑΤ Γλυφαδας και επιβληθηκαν εκδικητικα προστιμα στον Τζαβεντ Ασλαμ, προεδρο Πακιστανικης Κοινοτητας Ελλαδος και Πετρο Κωνσταντινου, συντονιστη ΚΕΕΡΦΑκαι δημοτικο συμβουλο Αθηνας οι οποίοι πηγαν εκει με καλεσμα των ιδιων των κρατουμενων απεργων πείνας”.

Η συγκεκριμένη Κίνηση απέδειξαν ότι αγνοούν τις συστάσεις για τις συναθροίσεις και δεν «μένουν σπίτι» και προ 20ημέρου διοργάνωναν συλλαλητήριο στην Ομόνοια παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω κορονοϊού.









πηγη