Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! ! ! Οι φιλοι μας οι Ευρωπεοι, αποφασισαν να καταστραφει η Ελλαδα για να σωθει η Ευρωπη τους...

Αυτους λεμε φιλους και συμμαχους...
Ειναι χειροτεροι κι απ τους εχθρους μας...
Γιατι;
Διαβαστε, δεν τα λεω εγω...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει την Ελλάδα ανοιχτή φυλακή προσφύγων τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη επισήμανε ότι όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν χθες ανοίγουν μια σελίδα ντροπής για την ΕΕ και πως ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος καθώς η τρίτη φάση της εισβολής της Τουρκίας της Συρίας δεν αποδίδει τα αποτελέσματα που επεδίωκε.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εργαλοποίηση των προσφύγων από τον Ερντογάν για να σώσει ό,τι μπορεί αναφορικά με τις διεκδικήσεις του στη Συρία.

Οι δηλώσεις της πρόεδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν χθες από τον Έβρο, όπως εξήγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, λένε ουσιαστικά πάρτε 700 εκατ. δολάρια, πάρτε και λίγο FRONTEX παραπάνω με μια ειδική ομάδα για να γίνει η Ελλάδα μια ανοιχτή φυλακή προσφύγων και όχι μόνο τα νησιά αλλά και η ενδοχώρα ώστε να μην έχουν οι άλλες χώρες της ΕΕ πρόβλημα με την υποδοχή προσφύγων.

Και ουσιαστικά η ΕΕ έχει φτιάξει τρεις αποθήκες ανθρώπων. Η μεγαλύτερη στην Τουρκία άλλη μια στη χώρα μας και μια τρίτη στην Ιταλία.









πηγη