Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δειτε τι π@π@ριες λεει ο Ερντογκαν στο παραληρημα του ! ! ! (βιντεο)

Μονο ετσι μπορουν να χαρακτηρισθουν αυτα που λεει...
Δεν ειναι δικες μας υπερβολες...
Δειτε το βίντεο του κρατικού πρακτορείου Αναντολού ο Ερντογάν...

¨Είδατε εκείνα τα βρέφη τριών πέντε χρόνων έτσι δεν είναι; Εκείνο την ώρα που κατευθυνόταν προς τα σύνορα μέσα σε εκείνα τα χωράφια…

Προφανώς θα το είδατε στις οθόνες. Θα είδατε πως εκείνο το βρέφος τριών χρονών έπεφτε και σηκωνόταν και βάδιζε προς τα σύνορα. Εγώ το έδειξα αυτό στον εγγονό μου. Κοίτα του είπα σαν εσένα είναι, αλλά βλέπεις πέφτει και σηκώνεται, πέφτει και πάλι σηκώνεται.

Ξέρεις γιατί ;” του είπα. Για να γλιτώσει από εκείνους τους κακούς θείους. Τόσο μεγάλη είναι αυτή η σκληρότητα, τέτοια είναι αυτή η σκληρότητα. Και εκείνος με ρώτησε Αυτή είναι κακοί άνθρωποι ; Ναι παιδί μου εκεί είναι κακοί άνθρωποι. Αυτό έκαναν.

Πιστέψτε με αν μπορούσαν ακόμα και εκείνα (σχ. μεταφρ. εννοεί τα βρέφη) θα τα λόγχιζαν. Αυτοί δεν έχουν συνείδηση, αυτοί δεν έχουν έλεος, αυτοί δεν έχουν ανθρωπιά καθόλου. Έεε Ελλάδα οι άνθρωποι αυτοί θα έρθουν σε σένα και δεν θα σταθούν.

Θα έρθουν από σένα θα περάσουν και θα πάνε σε μία άλλη χώρα της Ευρώπης. Εσύ γιατί ενοχλείσαι ; Εμείς σας το είχαμε πει. Αν πάει έτσι η κατάσταση εμείς Θα ανοίξουμε αυτές τις πύλες. Εσείς δεν το πιστέψατε.

Ελλάδα και σε σένα απευθύνομαι . Άνοιξε και εσύ τις πύλες σου (που τις άνοιξαν) και γλύτωσε από αυτό το βάρος. Να πάνε στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για αυτό. Όταν μιλάμε για μία δίκαιη κατανομή βάρους και εμείς αναζητούμε εταίρους σε αυτήν τη δίκαιη κατανομή βάρους.

Μας έκανε εντύπωση πως αυτό το σημείο με τους Έλληνες που είναι έτοιμοι να λογχίσουν μωρά δεν το είδαμε σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας…
Για να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους είναι στο 56 δευτερόλεπτο…









πηγη