Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Αφου ειδαν οι Τουρκοι στον Εβρο, τι σημαινει "Ελληνες Ενωμενοι", τους μαζευουν αρον αρον και φευγουν...

Ας μην πανηγυριζουμε ομως.....
Ο Τουρκος ειναι υπουλος....
Κατι αλλο ισως σχεδιαζει...
Ας εχουμε τα ματια μας 14....
Μην χαλαρωνετε ακομη παιδια  εκει στο ποταμι... 
Προσεξτε !

Σύμφωνα λοιπον, με πληροφορίες της τουρκικής ιστοσελίδας Bianet, επειδή οι ''μετανάστες'' που βρίσκονται στον καταυλισμό του Παζάρκουλε  είναι οι πλέον ευάλωτοι να κολλήσουν τον κορωνοϊό, περίπου 300 άνδρες της στρατοχωροφυλακής τους ενημέρωσαν ότι θα εκκενώσουν την περιοχή και ήδη άρχισαν να μεταφέρονται με πούλμαν στο σταθμό λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης.

H κίνηση είναι ιδιαίτερα περίεργη από την Άγκυρα και θα την παρακολουθούμε.

Θέλει η Τουρκία να ''χαλαρώσει'' τις Ελληνικές Δυνάμεις Ασφαλείας στα σύνορα; Εάν είναι αυτός ο στόχος τότε κάνουν μέγιστο λάθος, καθώς άπαντες είναι σε επιφυλακή.

Η Φιλιζ Ουναλ-πρόεδρος του Τμήματος Οικογενειακών Γιατρών του ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας δήλωσε “Στην Ιταλία από τους 600 οικογενειακούς γιατρούς οι 100 νόσησαν και εξ αυτών οι δύο πέθαναν. Αν αναλογιστούμε πως στην Τουρκία έχουν δοθεί ιατρικά υλικά μόνο για 10 μέρες, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ίδια ή και χειρότερη εικόνα”.

Η Ουναλ ανέφερε ότι καθώς πλέον οι μάσκες δίνονται μόνο με ιατρική συνταγή, ουρές σχηματίζονται μπροστά στα οικογενειακά ιατρεία και πρόσθεσε πως “Οι άνθρωποι έχουν δίκιο να ανησυχούν αλλά ενδεχομένως μπορεί να κολλήσουν ιό την ώρα που θα έρθουν για να τους γράψουμε τη συνταγή για τη μάσκα”








πηγη