Σελίδες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το επομενο μετρο θα ειναι ...."ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ" ! ! ! Καταλαβες;

Οι νομικοί λένε ότι δεν είναι αντισυνταγματικά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, (χα χα χα ), αφού διακυβεύονται πολλά, αφού πρέπει να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Στην σύγχρονη περίπτωση θα έπρεπε παρομοίως κάθε χρόνο όταν πεθαίνουν χιλιάδες από την γρίπη να εφαρμόζονταν τα ίδια μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τότε γιατί γίνεται τώρα και με αυτόν τρόπο ;

Με πολύ λιγότερα θύματα από την γρίπη, σήμερα ο ίδιος ο Στάλιν φαντάζει… «περιστέρα» στα μέτρα που επιβάλλονται με τον καθημερινό τρομοκρατικό βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ, τον στρατό στους δρόμους, με τους αστυνομικούς να κυνηγούν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες τους πολίτες που τόλμησαν να βγουν από την πόρτα του σπιτιού τους.

Φτάσαμε στην εποχή που το ίδιο το σύστημα είχε περιέλθει σε μεγάλο αδιέξοδο, καθώς η οικονομία του «αέρα» είχε σκάσει σαν φούσκα και έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί το τσουνάμι που επέρχονταν, χωρίς πολλές απώλειες στην χαρακτηριστική απληστία του. Τι σημασία έχει μερικές χιλιάδες ανθρώπων που θα πεθάνουν, μπροστά στην επιβίωση και ακόμα περισσότερο στην επιβολή του συστήματος ;

Και όταν λέμε σύστημα, δεν είναι κάτι το αφηρημένο. 

Είναι η Νέα Τάξη που πολλοί την ευαγγελίστηκαν με μια παγκόσμια θρησκεία, με παγκόσμιο νόμισμα και το κυριότερο, με μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα έχει τους πολίτες, που στο μεταξύ θα έχουν απολέσει κάθε ταυτότητα, όπως ο τσομπάνης το κοπάδι του με τα μαντρόσκυλα του.

Εκείνο που όμως πάντα το σύστημα ήθελε να αγνοεί και στην περίπτωση του Κορονοιού είναι ότι το κάθε σατανικό σχέδιο έλεγχου της ανθρωπότητας, είναι εύθραυστο, γιατί είναι ανθρώπινο δημιούργημα. Και όταν χάνεται ο έλεγχος, τότε το ίδιο το συστημα που προκάλεσε την κρίση για να ξεπεράσει τα προβλήματα του, βρίσκεται στο έλεος αυτής της κρίσης.

Όσον αφορά τους πολίτες, εμάς τους ίδιους, όταν θα πάψουμε να τρώμε το κουτόχορτο της παγκόσμιας και εγχώριας δικτατορίας, τότε μόνο ίσως υπάρχει ελπίδα να αποτύχουν τα σχεδία τους.

Γιατί όταν πατάς συνεχώς το γκάζι, μπορεί να σπάσεις τα μούτρα σου, από μια.… απροσδόκητη «επανάσταση».










πηγη