Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Επιθεση εναντιον των Τουρκων και απο τους Τζιχαντιστες ! ! ! Η Ημερομηνια ληξεως του Σαλεμενου Σουλτανου ειναι κοντα...

Το τελος του ειναι κοντα...
Και μαζι με το τελος του, θα ελθει και το τελος της Τουρκιας...
Δεν προκειται, να μπορεσουν να συμφωνησουν αυτοι, για το ποιος θα καθησει στο θρονο του Σαλεμενου Σουλτανου...

Την ώρα που η κυβέρνηση του κόμματος ΑΚΡ λοιπον, συνεχίζει μεταφορά στρατού προς την Ιντλίμπ, οι συγκρούσεις γύρω από την εθνική οδό Μ4 που σύμφωνα με τη συμφωνία της 5/3 πρέπει να καταστεί μία ουδέτερη περιοχή, παίρνουν μία ακόμη πιο περίπλοκη μορφή.

Η σχετιζόμενη με την Αλ Κάιντα οργάνωση “Υπερασπιστές της Θρησκείας” επιτέθηκε σε κομβόι στρατιωτικών οχημάτων με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο στρατιωτών.

Η απόσυρση των τζιχαντιστών που υποσχέθηκε η τουρκική κυβέρνηση από την περιοχή, όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά ενίοτε υπάρχουν και αμοιβαίες βολές πυροβολικού μεταξύ των ΤΕΔ και του συριακού στρατού. Επίσης κλιμακώνεται πια και η ένταση ανάμεσα στις ομάδες των τζιχαντιστών και τον τουρκικό στρατό.

Γύρω στις 20:20 έστω και αν δεν έγινε κι αν δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση, πηγές προσκείμενες και στη Συρία αλλά και στην αντιπολίτευση, αναφέρουν πως την ώρα που κινούνταν κομβόι οχημάτων του τουρκικού στρατού, πραγματοποιήθηκε βομβιστική επίθεση από την σχετιζόμενη με την Αλ Κάιντα οργάνωση “Υπερασπιστές της Θρησκείας” και ξέσπασε ακολούθως σύγκρουση ανάμεσα στον τουρκικό στρατό και στην ομάδα των τζιχαντιστών.

Ο Φαρές Σεχαμπι-Σύριος βουλευτής έγραψε στο Twitter πως ” Τρομοκρατικές ομάδες του ίδιου του Ερντογάν, έθεσαν στο στόχαστρό με εκρηκτικά Τούρκους στρατιώτες”.







πηγη