Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Σημερα δεν περασε ουτε ενας ! ! ! Ο Τουρκος υπουργος λεει, οτι περασαν 140.000...Καποιος πινει ληγμενα!

Ξερει τι κανει....
Ξερει οτι λεει παπαριες...
Τις λεει ομως για να τις ακουνε οι Αφγανοπακιστανοαφρικανοι και να μην γυρισουν πισω....
Διαβαστε λεπτομερειες πως  τον στριμωξαν οι τουρκοι δημοσιογραφοι...

Όταν ο δημοσιογράφος του Tele 1 του είπε πως “Κύριε υπουργέ υπάρχει αμφισβήτηση στα νούμερα. Εσείς αναφέρετε ότι πλησίασαν τους 140.000 αυτοί που πέρασαν, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε αυτό το νούμερο”, εκείνος εκνευρίστηκε και του είπε “Εσείς με ποια μεριά είστε;”.
Μάλιστα ο υπουργός όταν τελείωσε την ομιλία του, στράφηκε στον ίδιο δημοσιογράφο και είπε “Εσύ να πας να κολλήσεις με τους Έλληνες στρατιώτες”.

Ο υπουργός Σουλεϊμάν Σοιλου σε ζωντανή μετάδοση έκανε δηλώσεις σχετικά με τους μετανάστες. Ο Σοιλου όταν ένας δημοσιογράφος του Tele 1, τον ρώτησε σχετικά με τον αριθμό των μεταναστών, εκνευρίστηκε και απάντησε στο δημοσιογράφο σκληρά.

Όταν ο ανταποκριτής του του είπε πως “Κύριε υπουργέ υπάρχει αμφισβήτηση στα νούμερα. Εσείς αναφέρετε ότι πλησίασαν τους 140.000 αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε αυτό το νούμερο” , εκείνος είπε ;
Ποιος είστε εσείς; Πόσους ανταποκριτές διαθέτετε; Μόνο εσύ είσαι. Εμείς όμως τόσα φυλάκια έχουμε. Η επαρχία εδώ δεν το επιβεβαιώνει; Εσείς με ποια πλευρά είστε ; Διότι δεν είναι καθόλου σαφές πως είστε με την πλευρά της Τουρκίας. Διότι αυτό που κάνετε εδώ εσείς είναι να εκφράζεται τα ψέματα  και τις διαστρεβλώσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών ΜΜΕ.”

Ο υπουργός όταν τελείωσε την ομιλία του στράφηκε πάλι προς τον ανταποκριτή του Tele 1 και του είπε “Εσύ να κολλήσεις με τους Έλληνες στρατιώτες”.

 O υπουργός έκανε αυτή τη δήλωση περί 140 χιλιάδων ατόμων που πέρασαν στην Ελλάδα, ξέροντας πως είναι ψευδής αλλά το έκανε για να παροτρύνει κι άλλους λαθρομετανάστες να περάσουν. Διότι καταλαβαίνει πως όσο περισσότεροι περάσουν προς Ελλάδα τόσο το καλύτερο για την Τουρκία και τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Επειδή όμως ξέρει ότι είναι ψέματα αυτό που λέει, εκνευρίστηκε όταν του το έθεσε (ευγενικά μάλιστα) ένας δημοσιογράφος…










πηγη