Σελίδες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ρε Φωστηρες του ΥΠΕΘΑ, πανω απο το υπογειο Στρατιωτικο Διοικητηριο, αποφασισατε να κανετε το HOT SPOT στην Λεσβο;

Ποιος φωτεινος νους τα σχεδιασε αυτα;
Ποιος ρε διορισμενοι ασχετοι;
ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ...


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Κοινότητα Μανταμάδου του Δήμου της Δυτικής Λέσβου αναφορικά με την στρατιωτική σημασία που έχει η έκταση που σχεδιάζει να επιτάξει η κυβέρνηση για τη δημουργία κλειστής δομής μεταναστών.

Η Κοινότητα Μανταμάδου του Δήμου της Δυτικής Λέσβου με επιστολή και φωτογραφικό υλικό, επισημαίνει πως η έκταση που επιτάσσει η Κυβέρνηση για να γίνει το Κλειστό Κέντρο προσφύγων - μεταναστών, είναι ο χώρος στον οποίο υπάρχει το υπόγειο διοικητήριο του Στρατού εν καιρώ πολέμου.

Η επιστολή στάλθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, στον περιφερειάρχη, στους βουλευτές του νομού, στους δημάρχους Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στους αρχηγούς του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ, και της ΑΣΔΕΝ.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.net, στην επιστολή τονίζεται πως στην συγκεκριμένη έκταση που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να επιτάξει για τη δημιουργεία hotspot, «φαίνονται οι θέσεις που καταλαμβάνουν τα άρματα, καθώς επίσης και ο χώρος στον οποίο ο εχθρός μπορεί να κάνει απόβαση ρίχνοντας αλεξιπτωτιστές και να προσγειώσει άνετα ελικόπτερα. Πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι η Τουρκία (Μοσχονήσια) απέχουν από την θέση αυτή 7 – 8 μίλια. Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η Κυβέρνηση για την νέα δομή».

Ακόμη, το Συμβούλιο της Κοινότητας Μανταδάμου, επισημαίνει πως: «Θα θέλαμε, να σκεφτεί η Ελληνική Κυβέρνηση, αν γνώριζε πόσο σημαντικής στρατιωτικής  σημασίας ήταν ο χώρος που επίτασσε. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν το γνώριζε και βάση με τα καινούργια στοιχεία που προσκομίζουμε θα προβεί σε άρση της απόφασης της».










πηγη