Σελίδες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Τωρα θυμηθηκαν να απεργησουν για τον νομο του Κατρουκαλου, τα αριστεροστροφα κομμ@τοσκυλα...

Τοτε που ψηφιστηκε ο νομος, εκαναν τουμπεκι ψιλοκομμενο....
Τωρα που δεν ειναι στην Κυβρενηση τα αφεντικα τους διοργανωνουν απεργιες...


«Βασικό αίτημα της 24ωρης απεργίας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διοργανωτών, είναι η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, η μη ψήφιση του νέου ασφαλιστικού και η επαναφορά σε προηγούμενες εποχές. Πραγματοποιούν δηλαδή, μια απεργία για τον νόμο που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2016, στον οποίο ελάχιστα αντέδρασαν μέχρι το καλοκαίρι του 2019» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, προτού προσθέσουν τα εξής:

«Και πραγματοποιούν τώρα απεργία για τον νόμο που φέρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος καταργεί αρνητικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου. Πρόκειται για συνδικαλιστικό παραλογισμό και για απεργίες φανερά υποκινούμενες με καθαρά κομματικά κίνητρα και στοχεύσεις».

Οι ίδιοι κύκλοι, μάλιστα, κάνουν λόγο για «εργατοπατέρες», οι οποίοι ζητούν «την επιστροφή στην κατάσταση και τις αποδοχές προ μνημονίων», με αποτέλεσμα «να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες». Πρόκειται, όπως χαρακτηρίζουν τέλος, για αιτήματα, τα οποία «κινούνται εκτός λογικής», αποδίδοντας τη σημερινή κινητοποίηση σε «καθαρά αντιπολιτευτική ενέργεια από επαγγελματίες “εργατοπατέρες” του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ».










πηγη