Σελίδες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Η κόρη του Μητσοτάκη, έχει ΜΚΟ για την προστασία των ασυνόδευτων...

Και μην φωναζετε καποιοι, επειδη ειναι ανηλικη και γραφουμε γι αυτην....
Ανηλικη μεν, ικανη ομως να κανει ΜΚΟ....
Διαβαστε...

Η Δάφνη Μητσοτάκη έχει ΜΚΟ και Στέλιος Πέτσας τις «έδειξε» ως δύναμη «υποκίνησης» για τις αντιδράσεις των λαθρομεταναστων

Η κόρη του πρωθυπουργού που  έχει δημιουργήσει τη ΜΚΟ "Make A Difference - Youth Helping Youth" για την προστασία των ασυνόδευτων

Η Δάφνη Μητσοτάκη, είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference - Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα που βρίσκονται στη χώρα μας, όπως λέει το ρεπορτάζ του STAR.

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αφού επιχείρησε να εμφανίσει ως υποκινούμενες τις αντιδράσεις και την κραυγή αγωνίας  και λαθρομεταναστών στη Μόρια, «έδειξε» ως δύναμη «υποκίνησης» τις ΜΚΟ.

Με λίγα λόγια η κόρη του πρωθυπουργού προστατεύει τα ασυνοδευτα και ο πατέρας της, Κυριάκος Μητσοτάκης  δεν τους δίνει ΑΜΚΑ, ενώ δίνει εντολή να τους μαντρώσουν... με τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), καθώς τους θεωρεί υποκινητές των αντιδράσεων στην Μόρια.







πηγη