Σελίδες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Πουτιν βομβαρδιζει Ερντογκαν στην Συρια και ερχονται τα πανω, κατω...

Λετε να επαληθευτουν οι Προφητειες;
Μακαρι, αμην και ποτε....


Σύμφωνα με τοπικές πηγές, για πρώτη φορά μετά από μακρά σιωπή, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη χτύπησαν μαζικά στο κέντρο του Ιντλίμπ και τα περίχωρα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για πιθανά θύματα ανάμεσα σε Τούρκους στρατιώτες και Σύριους αντάρτες.

Πρόκειται για ρωσικά βομβαρδιστικά Su-34 που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της ρωσικής βάσης Khmeimim, αφού επιβεβαίωσαν πρώτα τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή του συριακού ελικοπτέρου Mi-8, από Σύριους αντάρτες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φορητά αντιαεροπορικά συστήματα MANPADS.

Το συριακό ελικόπτερο δεν το έριξαν Τούρκοι στρατιώτες, αλλά τζιχαντιστές, οι οποίοι του είχαν στήσει “παγίδα”, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Έτσι, ο ουρανός του Ιντλίμπ είναι εφεξής μη ασφαλής τόσο για τη συριακή όσο και για τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία, αλλά κυρίως για τους Τούρκους και τους φιλότουρκους τζιχαντιστές.

Η Συρία, αν επιβεβαιωθούν και οι νέες τουρκικές απώλειες, θα γίνει ένα νέο “τουρκικό Βιετνάμ”, το οποίο θα γκρεμίσει το καθεστώς Ερντογάν σε πολύ σύντομο διάστημα.







πηγη