Σελίδες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Κυριοι Μητσοτακηδες, αν δεν φυγουν αμεσα οι ΜΚΟ απο τα νησια, θα χυθει αιμα....

Απόλυτο καπετανάτο των ξένων Μ.Κ.Ο. το ΚΥΤ της Λέσβου...
Αιχμάλωτοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι της Μόριας...
Μια σπιθα χρειαζεται για να γινουν τα νησια αιμα και αμμος...

Η Ολλανδική Μη Κυβερνητικό Οργάνωση Move – MENT έχει λέει υπενοικιάσει τα χωράφια δίπλα από το κανονικό κέντρο υποδοχής  στη Μόρια και ελέγχει απόλυτα την άθλια ζωή χιλιάδων ανθρώπων που ζούν μέσα σε ζαλατινένια κουτιά, παράγκες και χαλασμένες ψευτο-σκηνές. Καλοζωϊσμένοι Ολλανδοί με μια χούφτα χαρούμενες Ολλανδέζες, κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτάνε κανέναν και κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους πειράξει, ή να τους ζητήσει εξηγήσεις.

Κάπως έτσι λειτουργούν και οι δεκάδες υπόλοιπες ΜΚΟ που είναι τόσο καλά χρηματοδοτούμενες, ώστε να έχουν κι εκείνες με τη σειρά τους υπενοικιάσει κοντά στη Μόρια χώρους και παλιές αποθήκες που έχουν κάνει στρατηγεία των επιχειρήσεων τους, δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο του ευρωπαϊκού χρηματοδοτούμενου δουλεμπορίου που ακόμη ανθεί ως φαίνεται, αφού καθημερινά καταφτάνουν εδώ, στο νησί της Λέσβου, από τα βάθη της Ανατολής και νέοι, φιλόδοξοι κυνηγοί του «ονείρου της Δύσης». Το «ξεσκαρτάρισμα» που υποτίθεται ότι κάνει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακούγεται εδώ, σαν το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Οι δύο νέες διμοιρίες των ΜΑΤ που έφθασαν το βράδυ της Τρίτης, είχαν κιόλας την πρώτη εμπειρία καθώς οι «νταβατζήδες» του ΚΥΤ, έσυραν τους λαθραίους σε εξέγερση. Όμως κάποιοι απ’ αυτούς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό δικαστήριο, για ν’ αναβληθεί επ’ αόριστον η δίκη τους, που υποστηρίχθηκε από δεκάδες Ευρωπαίους δικηγόρους που είχαν κοινή γλώσσα τ’ αγγλικά.

Η κατάσταση δε διαφέρει από τη ΒΙΑΛ της Χίου, ή από την αθλιότητα του ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου, μόνο που εδώ, η κατανομή των λαθραίων, πλουτίζεται κυρίως από Αφγανούς, Μογγόλους και λιγότερο Σύριους ή Αφρικανούς.

Οι ίδιοι έχουν στήσει κανονικά τα μαγαζάκια τους, μέσα στις καλύβες, πουλώντας τα πάντα, ενώ κουρεία ακόμη και …κρεοπωλεία έχουν εμφανιστεί με τα κρέατα να κρέμονται έξω από την παράγκα, αποτέλεσμα συνήθως των επιδρομών στις κοντινές στάνες.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι… υγειονομικές αρχές έκαναν λέει έφοδο για να δούν τι γίνεται. Αφήστε καλύτερα παιδιά, για εσάς είναι μόνο η… Βαρβάκειος και ο Τσιρώνης.

Ρομά απροσδιορίστου προέλευσης, απλώνουν την πραμάτεια τους, κυρίως παπούτσια, κουβέρτες και κατσαρολικά. Από το χωριό κανείς δεν ψωνίζει τίποτα, αλλά και στη χώρα που πάνε με τα λεωφορεία, κι εκεί τη βόλτα τους κάνουν, με τη μαντήλα να κυριαρχεί.








πηγη