Σελίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ελλην Ευρωβουλευτης Ι.Λαγος: Ούτε φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια ούτε θα υποστείλω τη σημαία για Ελλάδα και Ορθοδοξία. (Αζέροι, Τουρκοι και το ΥΠΕΞ της Ελλάδος εναντιον του) ! ! !

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ....
Γελοία δήλωση....
Δεν φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια...


Σκληρή απάντηση είχαμε πριν λίγο από τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό μετά τις προκλητικές δηλώσεις ενός Αζέρου βουλευτή που ονομάζεται Αντίλ Αλίεφ.

Διαβάστε την απάντηση του κ. Λαγού:

«Πριν λίγο διάβασα τη γελοία δήλωση του βουλευτή από το Αζερμπαϊτζάν. Από μακριά μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Τον περιμένω από κοντά για να τα πούμε. Να τονίσω ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτοί που έχουν βγάλει ανακοινώσεις εις βάρος μου είναι οι αζέροι, οι τουρκοι και το ΥΠΕΞ της Ελλάδας. Αυτό τα λέει όλα. Απεναντίας, δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι με στηρίζουν. Κλείνοντας, θα τονίσω για άλλη μια φορά ότι ούτε φοβάμαι αυτά τα καραγκιοζάκια ούτε θα υποστείλω τη σημαία για Ελλάδα και Ορθοδοξία.
Εξάλλου, θα ντρεπόμουν πολύ να με λυπούνται. Προτιμώ να με απειλούν.»

Ο Αζέρος μετά το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας μέσα στο ευρωκοινοβούλιο από τον ευρωβουλευτή, είχε δηλώσει ότι «θα σπάσει τα δάχτυλα αυτού που έσκισε τη σημαία μας», δηλώνοντας παράλληλα υποταγή στη «μαμά Τουρκία».






πηγη