Σελίδες

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Αυτοι ειναι οι μαυρογυαλουροι και καταδοτες του διαδικτυου ! ! !

Δεν τα λεμε εμεις...
Υπαρχουν κι αλλοι παθοντες εκτος απο μας...
Διαβαστε...

Η "μη κερδοσκοπική εταιρία" του συνταξιούχου στρατιωτικού (υπαξιωματικού) στην οποία ανήκει το Ελληνικά Hoaxes έχει αναλάβει εδώ και έναν χρόνο χρέη λογοκριτή στο facebook, κυρίως σε αντινεοταξικές σελίδες, λογοκρίνοντας μη αρεστές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει, κάνει deboosting ή και σβήνει τις σελίδες. (1)

Η εταιρία του όπως ο ίδιος αναφέρει (2) πήρε μέσα σε μία χρονιά 300 χιλιάδες δολάρια από το συμβόλαιο με το facebook (για τις παροχές υπηρεσιών λογοκρισίας). Ο ίδιος διατείνεται ότι η εταιρία του δεν έχει άλλες πηγές χρηματοδότησης πέρα από κάποια μικρά ποσά από την ΕΕ και τις διαφημίσεις της Google.

Η σελίδα-εταιρία Ελληνικά Hoaxes του συνταξιούχου υπαξιωματικού είναι μέλος του δικτύου IFCN Poynter (3) το οποίο χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από το Open Society Foundations του γνωστού μεγαλοεπενδυτή - φιλανθρώπου. (4)

Το δίκτυο IFCN Poynter παρέχει μεταξύ άλλων στις εταιρίες-μέλη του και δωρεάν υπηρεσίες νομικής υποστηριξης π.χ. για μηνύσεις από/προς τρίτους. (5)

(1) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/facebook-third-party-fact-…/
(2) https://www.ellinikahoaxes.gr/financing-indepedence/
(3) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/melos-tou-ifcn-ta-ellinika…/
(4) https://www.poynter.org/major-funders/
(5) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/pagkosmio-diktuo-nomikis-u…/

Προφανώς ενοχλημένοι με το χθεσινό μας παραπάνω δημοσίευμα για τα Ελληνικά Hoaxes, οι ίδιοι έμμισθοι λογοκριτές ξαφνικά σήμερα το πρωί επέβαλαν 7ήμερο αποκλεισμό στην πρόσβαση των φίλων της σελίδας μας στις νέες μας δημοσιεύσεις, αφού αναζήτησαν και βρήκαν ως αφορμή κάποια κοινοποίηση είδησης ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ (τώρα τη ...θυμήθηκαν) που οι ίδιοι δήθεν "κατέρριψαν", και παρότι οι συντάκτες της αρχικής είδησης τους ξεμπρόστιασαν*, οι κατευθυνόμενοι λογοκριτές δεν δίστασαν να τη χρησιμοποιήσουν ως "δικαιολογία" για να μας κλείσουν το στόμα...

Θοδωρή Δανιηλίδη το χρυσοφόρο συμβόλαιο με το facebook δεν το πήρες για να εκτελείς προσωπικά συμβόλαια εναντίον όσων σε ξεμπροστιάζουν... ΓΚΕ ΓΚΕ ή θες να στο εξηγήσω αναλυτικά;;

* η διάψευση της "διάψευσης": https://thinksimple.gr/fake-news-apo-tous-analites-ton-fak…/



Αριστεροί του κώλου