Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Χανει τον πολεμο και στην Συρια η Τουρκια και....μηπως θελει να την υπερασπισθουμε στα πλαισια του ΝΑΤΟ;

Δείτε πόσο ξεδιάντροπα και χυδαία αναφέρονται στον Άσαντ που απελευθερώνει την πατρίδα του…
Αυτοί που γράφουν στην Γενί Ακίτ υποτίθεται πως είναι και πιστοί μουσουλμάνοι…
Η αλήθεια είναι πως είναι πιστοί μόνο στα φράγκα με τα οποία τους ταίζει ο αρχηγός τους…
Υποθετικό σενάριο. Αν υπάρξει σύρραξη Τουρκίας-Συρίας, μπορεί δηλαδή να κληθούμε εμείς να υπερασπιστούμε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ την Τουρκία.


Eφημερίδα ¨λυσσά¨ κατά του Άσαντ και προτείνει τουρκική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ιντλίμπ !
Γραφει...
Το δολοφονικό καθεστώς του Άσαντ, με στήριξη από τη Ρωσία και το Ιράν, αδιαφορώντας εντελώς για την συμφωνία που είχε επιτευχθεί για την Ιντλίμπ, σαμποτάρει τις διπλωματικές προσπάθειες, ενώ από την άλλη προσπαθεί να περικυκλώσει τα σημεία παρατήρησης που έχουν εγκαταστήσει εκεί οι ΤΕΔ.
…….
Μιλώντας στην εφημερίδα μας ο απόστρατος συνταγματάρχης Ερσαά Εργκιούρ-ειδικός σε θέματα ασφάλειας του ASSAM είπε : Οι δυνάμεις του καθεστώτος με σκοπό να ισχυροποιηθούν στο τραπέζι της πολιτικής επίλυσης, με στήριξη δυστυχώς από τους Ρώσους,  βομβαρδίζουν τα μέλη της αντιπολίτευσης και εξαναγκάζουν τους πολίτες να μεταναστεύσουν από την περιοχή. Για να σταματήσουν αυτές οι δραστηριότητες του καθεστώτος, πλέον έχει καταστεί αναπόφευκτη η επέμβαση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Διότι με την περικύκλωση των σημείων παρατήρησης και με την αποκοπή του δεσμού μεταξύ της αντιπολίτευσης και του λαού, παρεμποδίζεται η θετική επέμβαση της Τουρκίας στην περιοχή.
……
Η Τουρκία αξιολογεί μία επέμβαση στις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος στην Συρία, σαν μία κύρωση πού δεν θα έπρεπε να χρειαστεί. Αλλά και από την άλλη είναι αληθές ότι τη στιγμή που καθεστωτικές δυνάμεις επέμβουν στα τουρκικά σημεία παρατήρησης, θα υπάρξουν αντίποινα με αποφασιστικότητα. Πλέον η Τουρκία για να απόκτησει στην πράξη αυτά που πιστεύεται πώς κέρδισε στο τραπέζι, πρέπει να κηρύξει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ιντλίμπ και να καταρρίψει οποίο πολεμικό αεροσκάφος του καθεστώτος πετάξει στην περιοχή..….”.






πηγη