Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Σε Αμερικανικη ενεδρα, ενω ηταν σε διπλωματικη αποστολη, σκοτωθηκε ο Ιρανος Στρατηγος, απο τους φονιαδες των λαων...

Δυστυχως αποδεικνυονται ιδιοι με τον Σταλιν...
Δεν σεβονται τιποτα...


Δεν χρειάζονταν μερικές μαγικές παρακολουθήσεις, μαθαίνουμε τώρα από το Ιράκ, για να κανονίσουν τη δολοφονία του Σολεϊμάνι. Τώρα μαθαίνουμε ότι η ενέδρα διοργανώθηκε μέσω διπλωματικών διαύλων, δελεάζοντας το Σουλεϊμανί στο Ιράκ για να λάβει μια προσφορά μειωμένων κυρώσεων από τον Πρόεδρο Τράμπ.

Ο στρατηγός Qassem Soleimani (Κασέμ Σουλεϊμανί) προσγειώθηκε στο Ιράκ για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Adel Mahdi (Αντιλ Μάχντι), που έπρεπε να του δοθεί μήνυμα για το Ιράν από τον Πρόεδρο Trump. Αντ ‘αυτού, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Η διπλωματική διακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών κ. Michael Pompeo (Πομπέο) στον ιρανό απεσταλμένο, Σουλεϊμανί, ήταν στην πραγματικότητα μια πρόσκληση για μια…ενέδρα.

Ο Σουλεϊμανί είχε πετάξει από τη Δαμασκό και σκοτώθηκε καθώς έφευγε από το διπλωματικό σημείο ελέγχου στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Το Ιράκ ενεργούσε ως διαμεσολαβητής μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσινγκτον, ενώ ο στρατηγός Σολεϊμάνι ενεργούσε ως διπλωματικός εκπρόσωπος του Ιράν.

Η ιρακινή κυβέρνηση ζήτησε από τον Soleimani να οργανώσει και να εκπαιδεύσει τις δυνάμεις που νίκησαν τον ISIS, μια διαδικασία που ήταν ακομη σε εξέλιξη καθώς συνεχιζόταν στη Συρία σε συνεργασία με τη Ρωσία και την Τουρκία, στο πλαίσιο του Συνασπισμού της Αστάνα.

Και τώρα έρχεται κι ο ίδιος ο Ιρακινός πρωθυπουργός να επιβεβαιώνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ότι ο Σουλεϊμανί ήταν σε…διπλωματική αποστολή κατόπιν αιτήματος των…Ηνωμένων Πολιτειών!!!










πηγη