Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Κυριοι πολιτικαντες, αν θελετε να σταματησουν οι παραβιασεις στο Αιγαιο, αφηστε να καταρριψουν ενα Τουρκικο αεροσκαφος και....ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ !



Την ώρα που η Τουρκία στέλνει ερευνητικό εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, με την Ευρώπη να κάνει τα ''στραβά μάτια'', ταυτόχρονα δείχνει πως θέλει να προκαλέσει ''θερμό'' επεισόδιο και στο Αιγαίο.
Σε συνδυασμό πάντα με την εμπλοκή της στην Λιβύη, πρέπει να αναμένουμε μία μίνι πρόκληση στην περιοχή το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο αποτελεί ένα όλο και πιο πιθανό αποτέλεσμα των τουρκικών προκλήσεων, οι οποίες μέρα με τη μέρα αυξάνονται τόσο σε αριθμό, όσο και σε ένταση. Χαμηλές πτήσεις, επικίνδυνοι ελιγμοί και συνεχείς αμφισβητήσεις του ελληνικού εναέριου χώρου κυριαρχούν, ωστόσο η απάντηση της Πολεμικής Αεροπορίας παραμένει σταθερή και ηχηρή, τρέποντας σε φυγή τα τουρκικά μαχητικά από τον ελληνικό ουρανό.

Πριν από λίγο τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος πέταξε σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τη ναυτική βάση της Λέρου! Τέτοια πρόκληση δεν μπορούμε να θυμηθούμε αν έχει υπάρξει στο παρελθόν

Αφηστε λοιπον τις θεωριες και τα περι ατυχηματος και επιτρεψτε στον Στρατο να κανει το καθηκον του...
Αφηστε κατα μερος την καλοπεραση και τα ταξιδακια σας ρεμαλια...
Κανετε το καθηκον σας ρε πουλημενοι...
Δεν σας ψηφισαν για να κανετε ζωαρα....
Αλλα λεγατε πριν τις εκλογες...





πηγη