Σελίδες

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Και μολις πηρε τον λογο ο Ηλιας Κασιδιαρης, ο Μπακογιαννης εγινε καπνος....

Απίστευτες καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων για το πρόγραμμα φιλοξενίας που φέρεται ότι θα υιοθετήσει ο Δήμος Αθηναίων. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη, το πρόγραμμα προβλέπει παροχές στα μπανγκαλόου που θα στεγάσουν τους μετανάστες όπως κλιματιστικά, έπιπλα, 3 πισίνες και σίτιση μέσω εταιρίας διανομής φαγητού με πέντε ισορροπημένα γεύματα υπό τις συμβουλές επαγγελματία διατροφολόγου!
Την ίδια στιγμή ανακαινίζονται 320 διαμερίσματα σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω και άλλες περιοχές, στα οποία θα στεγάσουν τους μετανάστες και τις οικογένειες τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποχώρησε μόλις πήρε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης χωρίς να σχολιάσει οτιδήποτε, την στιγμή που Έλληνες με σφιγμένο στομάχι προσπαθούν να επιβιώσουν στα όρια της φτώχειας, μετά από την οικονομική εξαθλίωση των κατορθωμάτων της αριστεράς τα τελευταία χρόνια.

Θέλουμε να μάθουμε αν τελικά αυτό πραγματοποιηθεί, τι θα κάνει ο κ. Μπακογιάννης για τα ελληνικά νοικοκυριά που δεν έχουν ρεύμα θέρμανση και στήνονται στις ενορίες για συσσίτιο;







πηγη