Σελίδες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Εμπλεκουν και την Ελλαδα, στον πολεμο στην Συρια, οι Αμερικανοι ! ! !

Το οτι θα συνοδευσουν Ελληνικα αεροπλανα το βομβαρδιστικο των ΗΠΑ σημαινει αμεση εμπλοκη της Ελλαδος τον πολεμο της Συριας...
Και αν βληθουν τα αεροπλανα;
Ποιος εγγυαται οτι δεν θα γινει κατι τετοιο;
Και μερικοι αδαεις και πολυξεροι τονιζουν το οτι τα αεροπλανα μας θα περασουν πανω απο τα κατεχομενα της Κυπρου σε υψος που θα χρειαζεται τηλεσκοπιο για να τα δει καποιος, και οχι την εμπλοκη της Ελλαδος στον πολεμο της Συριας....
Δειτε το σχετικο αρθρο...


Σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» της Κύπρου, δυο ελληνικά F16 και ένα αμερικάνικο βομβαρδιστικό Β52 προερχόμενα από το FIR Αθηνών θα εισέλθουν στο FIR Λευκωσίας από την δυτική πλευρά στο ύψος του τεμαχίου 4 της ΑΟΖ.

Τα τρία πολεμικά αεροσκάφη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα πραγματοποιήσουν πτήση επιτήρησης πάνω από τη Συρία στα πλαίσια ΝΑΤΟϊκής αποστολής.

Το αμερικάνικο βομβαρδιστικό προερχόμενο από βάση στην Αγγλία θα ενσωματωθεί στον αέρα με τα δυο ελληνικά F16 εντός του FIR Αθηνών και στη συνέχεια θα συνεχίσουν την πορεία τους προς την περιοχή.

Τα δυο ελληνικά μαχητικά και το Β52 μετά την είσοδό τους στο FIR Λευκωσίας θα κινηθούν ανατολικά προκειμένου να προσεγγίσουν τις βόρειες περιοχές της Συρίας.

Μετά το πέρας της αποστολής τα τρία πολεμικά αεροσκάφη θα εισέλθουν και πάλι στο FIR Λευκωσίας αυτή την φορά από την βόρεια πλευρά και θα πετάξουν πάνω από τα κατεχόμενα σε ύψος 40 χιλιάδες πόδια.





πηγη