Σελίδες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού λαού, μπήκε στην τελική του φάση, στην τελική ευθεία.....

Το είπε απερίφραστα Ο Κ. Πρωθυπουργός μας , ο κατά τα άλλα με δεξιά πολιτική , στην Βουλή χωρίς υπεκφυγές , χωρίς ίχνος ντροπής , ότι όλοι οι μετακινούμενου Ασιάτες – Αφρικανοί ήρθαν για να μείνουν , και κανένα πολιτικό κόμμα δεν βγήκε όχι μόνον να αντιδράσει , αλλά έστω να βγάλει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι.

1. Που γράφει το σύνταγμα ότι κάθε Ασιάτης , κάθε Αφρικανός που έρχεται στην Ελλάδα γίνεται αυτόματα συμπολίτης μας ?

2. Που γράφει το σύνταγμα ότι η Πολιτική Ηγεσία έχει το δικαίωμα να αλλοιώσει πληθυσμιακά , πολιτιστικά , και Θρησκευτικά την χώρα μας ?

3. Που γράφει το σύνταγμα ότι νομιμοποιείται Ο Κ Πρωθυπουργός της χώρας μας να πάρει μια τέτοια σημαντική απόφαση χωρίς να ρωτήσει κανέναν ? τι έλεγε προεκλογικά το προγραμμα του? Το έφερε προς ψήφιση στη βουλή ? Ρώτησε τους πολίτες αυτής της χώρας ? Έκανε δημοψήφισμα ?

Σε άρθρο του ο chris hedges περιγράφει αναλυτικά την περίπτωση της Ελλάδος που την βύθισαν όλο και και περισσότερο σε μια πρωτοφανή μιζέρια χωρίς να του δίνεται καμία δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι , και δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο δρόμος που έχει χαράξει η Παγκόσμια ΕΛΙΤ .

Και αναφέρει

Ζούμε σε μια χώρα που οι γιατροί καταστρέφουν την Υγεία
Ζούμε σε μια χώρα που οι δικηγόροι καταστρέφουν την δικαιοσύνη
Ζούμε σε μια χώρα που τα πανεπιστήμια καταστρέφουν την γνώση
Ζούμε σε μια χώρα που οι κυβερνήσεις καταστρέφουν την Ελευθερία
Ζούμε σε μια χώρα που τα Μ.Μ.Ε καταστρέφουν την αλήθεια των ειδήσεων
Ζούμε σε μια χώρα που η Θρησκεία καταστρέφει τα ήθη , έθιμα του λαού
Ζούμε σε μια χώρα που οι Τράπεζες καταστρέφουν την οικονομία

Έτσι θέλουν οι Παγκόσμιες ΕΛΙΤ να λειτουργεί ένα σύγχρονο κράτος προς τους Πολίτες του.
Θέλω λοιπόν να απευθύνω Έκκληση προς όλους αυτούς που πριν λίγες ημέρες έβγαλαν ανακοίνωση για το Μεταναστευτικό και να παρακαλέσω
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ.

Εξ’ άλλου ορισμένοι το έχουν δηλώσει ότι πλέον δεν θα μείνουν αμέτοχοι μπροστά στην καταστροφή που οδηγείται αυτός ο λαός.

Ελληνικέ λαέ πάρε την τύχη σου στα χέρια σου με οποιοδήποτε κόστος γιατί κρίνεται το μέλλον των Οικογενειών μας , των Παιδιών μας , της πατρίδος μας , του Έθνους μας.







πηγη