Σελίδες

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Συνεληφθη συμμορια λαθρομεταναστων και σιγουρα δεν θα απελαθουν, θα εφεθουν ελευθεροι...


Από τη Β. Αφρική στην Τουρκία, μετά Ελλάδα, 100 ληστείες στην Αθήνα. Η ΕΛΑΣ τους συλλαμβάνει. Οι πολιτικάντηδες, και θα τους αφήσουν ελεύθερους, και δεν θα τους απελάσουν.

Άτομα από τη βόρεια Αφρική, Αλγερία, Λιβύη, Μαρόκο αν και κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους στοιχεία, ούτε η ΕΛΑΣ.

Αφού ήρθαν στην Τουρκία με φτηνές πτήσεις τσάρτερ και τουριστική βίζα στη συνέχεια, απλώς πέρασαν τον Έβρο ή τα νησιά με τις γνωστές διαδικασίες μπαίνοντας σε μια διαλυμένη χώρα, για πλιάτσικο, την οποία αντιμετωπίζουν ως μη-χώρα.

Άγνωστο πως πήραν άδεια παραμονής στη «χώρα» ή τουλάχιστον κατάφεραν να «απεγκλωβιστούν» από τα νησιά στο πλαίσιο των γνωστών επιχειρήσεων «αποσυμφόρησης» οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να ληστεύουν ανύποπτους πολίτες στο κέντρο.

Η συμμορία είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου,

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 169 κινητά τηλέφωνα, 53 ηλεκτρονικές συσκευές tablet, 228 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, 16 μαχαίρια, πτυσσόμενα στιλέτα και σουγιάδες, 115 κάρτες SIM, χρηματικό ποσό 1.790 ευρώ, 2 τηλεοράσεις και πλήθος κοσμημάτων.

Πιθανότατα θα τους ξαναδείτε αφού ουδείς εξ  πρόκειται να απελαθεί. Μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους.

Ο νέος Ποινικός Κώδικας που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε και η ΝΔ (Άρθρο 74) έχει καταργήσει την απέλαση αλλοδαπών που συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν.

Υπάρχει καμιά αμφιβολία για το τι εφαρμόζουν εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού οι κατοχικές κυβερνήσεις;

Ακολουθούν οι φωτογραφίες 10 συλληφθέντων....


















πηγη