Σελίδες

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Οι Σκοπιανοι τραγουδουν στην Ελλαδα: Είμαστε εδώ πριν από εσάς(Ελληνες)

Απροκάλυπτα πλέον οι Σκοπιανοί προκαλούν τον Ελληνισμό. Άλλο ένα γλέντι αλυτρωτισμού είχαμε στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας. Μπεκροπίνουν οι «φίλοι» του Τσίπρα και εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη.

Απεικονίζει μειονοτική ομάδα ανθρώπων που χορεύουν και τραγουδούν.
Σύμφωνα με τοπικά site και μέσα ενημέρωσης της περιοχής της Έδεσσας, όλα διαδραματίστηκαν σε παραδοσιακή ταβέρνα του ξακουστού χωριού Άγιος Αθανάσιος Πέλλας.
Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η οχρήστρα «ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ» ‘οπως αυτοαποκαλείται άρχισε να τραγουδά στην σκοπιανή πάντα διάλεκτο ως συνήθως,τα γνωστά-άγνωστα τραγούδια που περιέχουν στίχους,όπως «είμαστε εδώ πριν από εσάς-λέτε πως δεν υπαρχουμε αλλα εμεις ειμαστε εδω-κλαψε μανα τωρα που με σκοτωνουν-υπονοώντας το ελληνικό κράτος. Αυτα απεικονιζονται και στο βιντεο το οποιο οπως ειναι λογικο εχει προκαλεσει θυελλα αντιδρασεων στα social media.
Ευχαριστω για τον χρονο και την κατανοηση σας και ελπιζω να βοηθησετε και εσεις στην διαδοση των θλιβερων αυτων γεγονοτων και του βιντεο με σκοπο να ενημερωθει και περισσοτερος κοσμος για το τι συμβαινει στην ευαισθητη περιοχη της Εδέσσης.»

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ