Σελίδες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Αυτο πονεσε ! ! ! Volkswagen:Aναβλήθηκε η ίδρυση μονάδας παραγωγής οχημάτων στην Τουρκία....

Εκπρόσωπος της εταιρείας Volkswagen: Aναβλήθηκε η τελική απόφαση για την ίδρυση μονάδας παραγωγής οχημάτων στην Τουρκία....
Αποφαση που σιγουρα πονεσε στους Τουρκους...
Αποφαση που μπορει να θεωρηθει μια καλη αρχη μετρων...


Ο γερμανικός γίγαντας της Volkswagen που συνέστησε την αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen Τουρκίας AE, ανακοίνωσε πως αναβάλλει την τελική απόφαση για την ίδρυση της βιομηχανίας στην Τουρκία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Volkswagen που μίλησε στην εφημερίδα Handelsblatt, ανέφερε πως λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης Πηγή Ειρήνης που άρχισε η Τουρκία στη Συρία, υπήρξαν διεθνείς αντιδράσεις και τα εγκαίνια της εταιρείας θα μπορούσαν να βλάψουν την φήμη της και πρόσθεσε πως “Παρακολουθούμε την κατάσταση στην περιοχή με μεγάλη ανησυχία”.

Στις αρχές Οκτωβρίου η Volkswagen με ανακοίνωσή της στην στο εμπορικό μητρώο Τουρκίας είχε φανερώσει πως συνέστησε εταιρεία με έδρα την Mανίσα με κεφάλαιο 943,5 εκατομμύρια λίρες.
Aλλά σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αξιωματούχοι της εταιρείας δηλώνουν πως οι συζητήσεις έχουν μεν φτάσει στο τελευταίο στάδιο, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση για την ίδρυση της βιομηχανίας.






πηγη