Σελίδες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΗΠΑ σε Ελλαδα: Ξεφορτωθητε τους πυραυλους S300 αλλιως αεροπλανα F35 δεν παιρνετε...

Οπως παντα...
Απαιτουν και τους ενδιαφερει, μονο το συμφερον τους....
Ουτε φιλοι ειναι, ουτε συμμαχοι...
Πατουν επι πτωματων, προκειμενου να κερδισουν...


Προς πώληση οδεύουν οι Ελληνικοί S-300 μετά από απαίτηση Μάικ Πομπέο (Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ) προς τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Πεντάγωνο!

Οι ΗΠΑ διά στόματος Πομπέο διεμήνυσε προς την Ελληνική πλευρά να ξεχάσει τα σχέδια περι αναβαθμίσεις των S-300 που βρίσκονται στην Κρήτη (από τους Ρώσους), και μας πρότεινε, η να τους πακετάρουμε σε κάποια αποθήκη, η να τους πουλήσουμε!

Μάλιστα ο Πομπέο μας έβαλε το δίλημμα να διαλέξουμε ένα από τα δύο, η F-35, η αναβαθμισμένη S-300, λέγοντας ότι, αν η Ελλαδα θέλει να αδράξει την ευκαιρία να αποκτήσει τα F-35 σε μια προνομιούχα τιμή, πρέπει να ξεφορτωθεί τους S-300!

Το Πρόβλημα και οι φόβοι των ΗΠΑ εντοπίζονται στο ραντάρ των S-300, που μπορεί να υποκλέψει πολλά βασικά στοιχεία των F-35, και να τα μεταφέρει στους Ρώσους! Επίσης με την νέα αναβαθμισμένη συμφωνία με τις ΗΠΑ για της βάσης στην Ελλάδα, στο Στεφανοβίκειο, αναμένονται να έρθουν και F-35 αλλά και F-22.

Φυσικά αναμένουμε να επιτεθούν στο Άρθρο ότι είναι FAKE NEWS και άμεσα να το διαψεύσουν, αλλά πόσα έχουν διαψευστεί και στο Τέλος έτσι ήταν!!!









πηγη