Σελίδες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Κατερίνα Στεφανίδη: Η πλέον άξια που προτάθηκε για θέση στην Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ

Επιτελους λιγη αξιοκρατια...
Κερδισε την προατση με την αξια της και την προσφορα της....


Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρότεινε την Κατερίνα Στεφανίδη για μια θέση στην Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ, τα τέσσερα νέα μέλη της οποίας θα εκλεγούν κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Τόκιο (2020) και δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Στεφανίδη: «Με μεγάλη χαρά προτείναμε την Κατερίνα Στεφανίδη ως υποψήφια για την Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ. ......

Εκτός από σπουδαία αθλήτρια με χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους συναθλητές της, γεγονός που την καθιστά ιδανική υποψήφια για την Επιτροπή Αθλητών».

Ο ίδιος στάθηκε και στο γεγονός ότι προέρχεται από το άθλημα του στίβου, που είναι το πιο δημοφιλές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επομένως οι πιθανότητες εκλογής της είναι αυξημένες. ...

Η θητεία όσων εκλεγούν στην Επιτροπή Αθλητών της ΔΟΕ είναι οκταετής, δηλαδή θα διαρκέσει έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (2028), και ύστερα μπορούν να γίνουν μέλη των «Αθανάτων». Έτσι, όπως επισήμανε ο κ. Καπράλος, η Ελλάδα ίσως αποκτήσει και δεύτερο εκπρόσωπο στη ΔΟΕ.



πηγη