Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Δανεζα πολιτικος Marie Krarup: Να.....ξυπνησουν οι Σουηδοι πριν να ειναι........

ΔΑΝΙΑ:Δηλωσεις -φωτια απο την Δανεζα πολιτικο Marie Krarup!!Μιλωντας σε συνεντευξη της στο Σουηδικο περιοδικο Fokus απευθυνει εκλληση στους Σουηδους ...να <<ξυπνησουν>>πριν να ειναι πολυ αργα!!!Η χαλαρη μεταναστευτικη πολιτικη που εφαρμοζει η Σουηδια σε λιγα χρονια .....δεν θα ειναι η χωρα τους Σουηδικη αλλα ενα <<Αραβικο κρατιδιο της Μεσης Ανατολης>>!!!Μαλιστα αναφερει οτι οτι η εξελιξη αυτη θα επηρεασει και τις αλλες Ευρωπαικες χωρες!!!!Τελος ανεφερε οτι οταν οι συνεργατες της επισκεφτηκαν μια πολη της Σουηδιας το< Μαλπε> σοκαριστηκαν οταν ειδαν τα γκετο και την εγκληματικοτητα απο τους λ@θρομετ@ν@στες που εχουν πλεον κατακλυσει την πολη!!!!

Μια Δανέζα δεξιά πολιτικός, η κ. Marie Krarup από το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας (DPP) μιλάει σχετικά με τη Σουηδία σε συνέντευξή της στο σουηδικό ειδησεογραφικό περιοδικό Fokus και απευθύνει έκλληση να…ξυπνήσουν οι Σουηδοί πριν να είναι αργά.

«Όταν η Σουηδία πάψει να είναι…σουηδική, θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες», λέει.

Περιγράφει τη σουηδική μεταναστευτική πολιτική ως «χαλαρή και αδύναμη». Η Σουηδία «δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνη είναι η μαζική μετανάστευση», λέει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει πως βλέπει τη γειτονική χώρα ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

«Έχουμε πολλά κοινά με τους Σουηδούς και είμαστε πολύ κοντά σαν χώρες, αλλά όταν γίνονται de facto ένα αραβικό κρατίδιο της Μέσης Ανατολής, δεν μπορούμε να έχουμε πλέον πολλά κοινά».

Το Fokus αναφέρει επίσης ότι ο Καρπούπ και το DPP(ακροδεξιό Δανικό κόμμα) δεν θέλουν οι μετανάστες να μαθαίνουν δανικά ή να εργάζονται, αλλά πρέπει να στέλνονται πίσω στις χώρες τους, το συντομότερο δυνατόν.

«Εάν σας χορηγηθεί άσυλο, θα λάβετε προσωρινή άδεια παραμονής, με σκοπό να διαμείνετε στη Δανία έως ότου αποσταλείτε στο σπίτι σας. Και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να στέλνετε σπίτι ανά πάσα στιγμή», προσθέτει.

Η Marie, καταλήγει λέγοντας στο περιοδικό πόσο σοκαρισμένοι ήταν οι συνεργάτες της όταν επισκέφτηκαν το Μάλμε (πόλη της Σουηδίας γνωστή για τον…«πολυπολιτισμικό πλούτο» της) και είδαν τα γκέτο και την εγκληματικότητα με τα μάτια τους.

πηγη