Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΙΜΒΡΟΣ:Βασανισαν και σκοτωσαν 86χρονο γεροντα απο τους τελευταιους ελληνες κατοικους του νησιου!!.Ποιοι και γιατι τον σκοτωσαν??........

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!!Συμφωνα με πληροφοριες αποκαλυφθηκε ενα φριχτο εγκλημα στο νησι Ιμβρο. 86 χρονων γεροντας βρεθηκε δεμενος χειροποδαρα μεσα σε μια λιμνη αιματος.Αφου πρωτα τον βασανισαν υστερα τον σκοτωσαν!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Ελληνα γεροντα ο οποίος ζούσε στο νησί. αρνούμενος να εγκαταλείψει το νησί του, παρά τους κινδύνους για την ζωή του από την δράση του τουρκικού παρακράτους.
Αξιοσημειωτο ειναι οτι το νομικο καθεστως του νησιου...το οποιο υπαγεται στην Τουρκια λεει ρητα οτι:Οποιος Ιμβριος θελει να αγορασει η επισκευασει η πουλησει το σπιτι του δεν μπορει εαν δεν εχει την Τουρκικη υπηκοοτητα!!Αυτό αποτελεί πρόβλημα κυρίως στην περίπτωση των Ελλήνων Ιμβρίων ανδρών που δεν έχουν υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό.
 Όταν δεν υπάρχει κληρονόμος ο οποίος διαθέτει τούρκικη υπηκοότητα, η περιουσία μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη περνάει στο τουρκικό δημόσιο. Αυτό ακριβώς συνέβη με τις περιουσίες περίπου 26 Ελλήνων την χρονική περίοδο από το 1993 μέχρι το 2011.....Καταλαβαινετε λοιπον τωρα.......οτι
με την δολοφονία ενός ακόμα Έλληνα, η περιουσία σε ποιανού τα χέρια περνάει; Σωστά μαντέψατε στο τουρκικό Δημόσιο.

Δολοφόνησαν με φρικτά βασανιστήρια Έλληνα στην Ίμβρο: Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον βασάνισαν μέχρι θανάτου!

Δολοφονημένος κατόπιν άγριου βασανισμού βρέθηκε ένας εκ των τελευταίων Ελλήνων της Ίμβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 86χρονο, ο οποίος ζούσε στο νησί. αρνούμενος να εγκαταλείψει το νησί του, παρά τους κινδύνους για την ζωή του από την δράση του τουρκικού παρακράτους.

Ο άτυχος 86χρονος εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του νεκρός με αίματα στο πρόσωπο και δεμένος χειροπόδαρα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έπεσε θύμα βασανισμού.

Οι Τούρκοι έχουν ιστορικό συστηματικής εξόντωσης των Ελλήνων κατοίκων του νησιού.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι όλα τα Ελληνικά χωριά στην Ίμβρο έχουν χαρακτηριστεί ως διατηρητέα από την τουρκική κυβέρνηση.

Έτσι, όποιος Ίμβριος θέλει να επισκευάσει το σπίτι του, θα πρέπει να το αναπαλαιώσει όπως ακριβώς ήταν αρχικά. Οι Ίμβριοι που δεν έχουν την τουρκική υπηκοότητα δεν μπορούν να κληρονομήσουν περιουσία στην Ίμβρο.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα κυρίως στην περίπτωση των Ελλήνων Ιμβρίων ανδρών που δεν έχουν υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό. Επίσης κανένας ξένος υπήκοος (δηλαδή χωρίς τουρκική υπηκοότητα -- π.χ. Έλληνας, Ολλανδός, Αμερικανός κλπ) δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι στην Ίμβρο γιατί θεωρείται ολόκληρο το νησί παραμεθόριος περιοχή.

Όλοι αυτοί οι περιορισμοί (διατηρητέα σπίτια, τουρκική υπηκοότητα) αποτελούν εμπόδια στους Έλληνες Ιμβρίους που θέλουν να επισκευάσουν/κληρονομήσουν τα σπίτια τους. Όταν δεν υπάρχει κληρονόμος ο οποίος διαθέτει τούρκικη υπηκοότητα, η περιουσία μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη περνάει στο τουρκικό δημόσιο. Αυτό ακριβώς συνέβη με τις περιουσίες περίπου 26 Ελλήνων την χρονική περίοδο από το 1993 μέχρι το 2011.

Σήμερα λοιπόν με την δολοφονία ενός ακόμα Έλληνα, η περιουσία σε ποιανού τα χέρια περνάει; Σωστά μαντέψατε στο τουρκικό Δημόσιο.

Και όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω κρίσης που προκαλεί η Άγκυρα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο...

πηγη