Σελίδες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!33χρονη οδηγος με <ιδιαιτερα βιτσια>....συνεληφθη οταν........

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ"ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η... ΜΑΛΛΟΝ........ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!Εκπληκτος και δεν πιστευε στα ματια του με αυτο που αντικρισε αστυνομικος οταν βρεθηκε σε ενα πολυ ιδιαιτερο και <<ροζ καυτο>>τροχαιο!!!!Γυρω στις 11 το βραδυ αστυνομικος που ερευνουσε ενα τροχαιο πλησιασε το αυτοκινητο και αυτο που αντικρισε ειναι απιστευτο!!!!μια γυναικα οδηγος 33 χρονων ηταν απο την μεση και κατω γυμνη και καθοταν πανω σε ενα αδειο μπουκαλι απο ουισκυ!!!!!ειχε βγαλει το παντελονι της και το εσωρουχο της και τα ειχε βαλει κατω στα πενταλ οδηγησης!!!Η 33χρονη με τις <<ιδιαιτερες καυτες προτιμησεις της>>συνεληφθηκε για οδηγηση υπο την επηρεια μεθης και <<ατακτη>>συμπεριφορα!!!

«Ροζ» τροχαίο - Δεν φαντάζεστε τι είχε ανάμεσα από τα πόδια της η 33χρονη οδηγός

Δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που ερευνούσε τροχαίο στο...Πίτσμπουργκ.

Η αστυνομία βρέθηκε στον τόπο του αυτοκινητιστικού γύρω στις 23:00 το βράδυ. Το ατύχημα είχε συμβεί κοντά στο σπίτι της 33χρονης οδηγού στο Aliquippa.

Ο αερόσακος του αυτοκινήτου είχε ανοίξει. Όταν ο αστυνομικός πλησίασε και κοίταξε από το παράθυρο του οδηγού, παρατήρησε πως η Justine King πως δε φορούσε τίποτα από τη μέση και κάτω και καθισμένη σε ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι.

Όταν ο αστυνομικός Joshua Stanga της είπε να φορέσει τα ρούχα της και να βγει από το αυτοκίνητο, η 33χρονη του είπε πως έφυγε από το σπίτι χωρίς παντελόνι. Το παντελόνι και το εσώρουχό της, όπως έγραψε στην έκθεσή του, βρισκόταν στα πεντάλ. Η 33χρονη κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αντίσταση κατά τη σύλληψη, απερίσκεπτη οδήγηση και άτακτη συμπεριφορά.

πηγη